Ma ovo što Andy radi nisam video još od Lahma. Postoje jači ofanzivniji igrači svakako, ali ovakav balans i ovo trčanje nije normalno, počinjem da mislim da ga Klopp dopinguje.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC -YNWA
Collapse
X
-
Originally posted by ZvezdaIznadSvega View PostFabinjo pokidao...ali mene fascinira Robertson, pratim fudbal skoro 30 godina, nikad nisam video nekog sa tolikim plucima...fascinantno...Sjajna igra, rutinska pobeda koja je trebalo da bude izrazena i vecom razlikom...Bravo za Klopa i ekipu.Spoiler
Strasan je Robertson. Najbolji bek u PL, bez konkurencije. Po meni najbolja kupovina Liverpula otkad je Klop u klubu.Originally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
-
Robertson je zvijer, decko konstantno napreduje, prosle sezone je imao veoma los centarsut nije mogao nikako da pogodi igraca, ove dijeli lopte na tacni. Ali Fabinjo je sve bolji, danas igrac utakmice, ocekujem da ce jos napreduje tj da se navikne na ligu i stil igre. Sa druge strane Keita mora da se "smiri", nekako je ne disciplinovan. Svaki put kad ima loptu zeli nesto da napravi, mora vise da razmislja. Od njega ocekujem prave partije tek od sledece sezone, nesto slicno kao i sa Vajnaldumom sto je bilo. Seciri pun pogodak sa klupe. Sve u svemu sasvim zasluzena pobjeda.
Comment
-
Originally posted by bici View PostSpoiler
Strasan je Robertson. Najbolji bek u PL, bez konkurencije. Po meni najbolja kupovina Liverpula otkad je Klop u klubu."A football team is like a piano. You need eight men to carry it and three who can play the damn thing." Shankly
Comment
-
-
Samo kada bi malo bolje centrirao.
Poslato sa ATU-L21 uz pomoć TapatokaOriginally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Originally posted by Ser Gagi View PostVala jeste. Ali i tu je velika konkurencija, Salah, VVD, Alison. Sve je pogodio.Originally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
-
Originally posted by bici View PostPa da ali za novac za koji su oni dovedeni i očekuje se ozbiljan kvalitet(na stranu to što se strpljivo kupovalo, i sa planom). Robertson je ako se ne varam doveden za neku siću, tipa 10ak miliona.
Comment
-
Šaćiri....I ovo je krađa za 13 miliona.
5 Goals, 3 Assists in 713 minutes of football.
A goal involvement every 89,1 minutes.
1 winning goal
1 winning goal created
4 goals & 1 assist to give us a 2-goal advantage to kill the game
1 assist to tie the gameI LOVE HOUSE MUSIC!!
Comment
Comment