Ако могу да се надовежем,зашто по теби Ловрен пре Гомеза?
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC -YNWA
Collapse
X
-
Originally posted by z0La View PostSve očekivano. Lovren nešto malo povređen.
Arsenal se nekako skrpio pozadi. Bellerin i Kolašinac bekovi.
Comment
-
Ne brinite se redsi ako izgubite, stanje na tabli se neće menjati posle ovog kola.Ko je naj sasvim potpuno sasvim najbolji? https://ibb.co/SmC01mT
Kad sam bio mali moji su idoli bili Brena, Boba, Doors i Čorba, sada samo Zdravko Čolić.
Comment
-
Originally posted by somborac View PostNaravno, kada se ne citira, znači da se nadovezuješ na post pre.....
Decko je rekao da bi pre Lovrena i objasnio zasto. Ne znam sta ti vidis ali nesto ti se pricinjava.
Momak je izjavio da je Alison mali upgrade u odnosu na Kariusa,sumnjam da je nekoga "pecao" time.
Comment
-
Čudna utakmica juče. Na kraju možda realan rezultat, ali boli onaj poništeni gol.
Mislim da je sredina juče odigrala mnogo loš meč. Sva trojica su bili loši, pogotovo Fabinjo. Brazilac je bio spor i nekako van ritma + su ga pritiskali celu tekmu čim primi loptu.
Čim sredina zakaže, onda i trojka napred pati. Mane je bio solidan, ali Salah loš. Celu tekmu je imao potez više. Sve što je moglo jednostavno je iskomplikovao.
VVD odličan, možda i najbolji na terenu. Šteta što ga neće gol, morao je juče da ga da.
Uzimamo bod i idemo dalje.I LOVE HOUSE MUSIC!!
Comment
-
Originally posted by Alukard View PostДајте мало времена Фабињу,чему толики хејт према њему одмах. Биће он топ,само му треба мало времена.
Generalno meni je on okej opcija ako imas 60% loptu u nogama, kada igramo protiv jacih ekipa onda mi je on nekako igrac manje na terenu. Boli ovo sto cu reci, ali da je nama igrao Henderson u subotu mnogo bi to sve bili bolje.
Comment
Comment