Originally posted by Liverpool FC
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC -YNWA
Collapse
X
-
Originally posted by Liverpool FC View PostNa forumu fanova Liverpoola u Srbiji,i zamalo da dobijem ban zbog toga,poslali mi upozorenje na pm.
Sto se Carlija tice, da se razumemo, limitiran igrac. Ono sto je bitno je to da je mentalno stabilan i igra vrlo mirno. Muda ima do poda, a to je za ovaj novi Liverpul jedna od kljucnih stvari, tako je bilo i pre 20 godina kod Kenija.sigpic
Comment
-
Originally posted by Liverpool FC View PostPa dobro brate,ali nazivati nekoga "olosem" mislim stvarno...
Mada mu je i njegov i moj post obrisani.
Daj link foruma, cisto da prelistam malo, bas da vidim sta o fudbalu znaju navijaci Liverpula u Srbiji.sigpic
Comment
-
Hmmmm Aurelijo je sasvim solidan, jos se sjecam onog gola Junajtedu mada mislim da je bukvalno odsvirao svoje, da su ga povrede sjebale i to je to, u Enrikea vjerujem.
Sto se tice Lukasa, e on mi se nikako ne vidja, previse je spor za moj ukus, nema onu vatru u sebi potrebnu, dosta smo puta primali gol nakon njegove greske, nadam se da nece igrati, tesko ce njega nekome prodati, eventualno da se vrati u Brazil.
O Selviju sam cuo sve najbolje, kazu da je decko na fizickom planu zvjer i da ima izvanredan udarac i past, mene podsjeca na Lamparda taj tip, nadam se da ce opravdati ocekivanja, mada cuo sam da Liverpul ima i mega taentovanog Spanca Suso-a u omladinskoj skoli...
Mislim da su Suarez i Kerol idealnan napadacki tandem, jedan brz, okretan, tehnicar, a drugi robusan, odlican u skok igri i gradjenju, te cuvanju lopte, nadam se da ce ih forsira King Keni...
P.S. Da li mi se samo cini ili na forumu ima ubjedljivo najvise navijaca LFC-a?We hate Notthingham Forest, we hate Everton, too,We hate Manchester United, but RED STAR, WE LOVE YOU!
Comment
-
Ako se i ovo ispostavi tacnim,ocekujem turu pica od vas
Mada je Comolli izjavio da smo vjerovatno zavrsili sa transferima.
Dominic Campbell
Rumours making their rounds that Gary Cahill will be a Liverpool player soon. Will try and get confirmation. #LFC
Dominic Campbell
The deal should be confirmed after the Sunderland game, with Ngog to be used as part of the deal. #LFCTEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!
"There are only two sides in Liverpool. Liverpool and Liverpool reserves." - Bill Shankly
LFC:18+5=THE GREATEST
Comment
-
Originally posted by Joe Cole 10 View PostAko se i ovo ispostavi tacnim,ocekujem turu pica od vas
Mada je Comolli izjavio da smo vjerovatno zavrsili sa transferima.
Dominic Campbell
Rumours making their rounds that Gary Cahill will be a Liverpool player soon. Will try and get confirmation. #LFC
Dominic Campbell
The deal should be confirmed after the Sunderland game, with Ngog to be used as part of the deal. #LFCsigpic
Comment
-
Sa Enrikeom i nadajmo se Kejhilom dobijamo jednu od najsigurnijih odbrana u PL. Stvarno bismo bili nezaustavljivi, kada je odbrana sigurna i vezni red moze da igra na miru i da ima manje zadataka pozadi i mocice da ima vise snage i svezine za kreaciju, nesto korisno. Miris sampionata se ponovo oseca na EnfilduNa celom svetu samo Crvena zvezda
Comment
-
Meni to izgleda predobro da bi bilo istinito,kao da je neki san
Ma da sutra dobijemo,to je trenutno najbitnije.
Mada eno oni na temi kladionice svi igraju na Liverpool,a naucio sam se zadnjih godina kad god svi igraju na Liverpool to ne izadje na dobroTEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!
"There are only two sides in Liverpool. Liverpool and Liverpool reserves." - Bill Shankly
LFC:18+5=THE GREATEST
Comment
-
Originally posted by Joe Cole 10 View PostMeni to izgleda predobro da bi bilo istinito,kao da je neki san
Ma da sutra dobijemo,to je trenutno najbitnije.
Mada eno oni na temi kladionice svi igraju na Liverpool,a naucio sam se zadnjih godina kad god svi igraju na Liverpool to ne izadje na dobro
Samo sutra dobro da se otvori sezona i da se dobije samopouzdanje pa ce to ici sve bolje kako se budu uigravali i kako sezona bude odmicala.sigpic
Comment
-
Na celom svetu samo Crvena zvezda
Comment
Comment