Originally posted by Adam The Llama
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC -YNWA
Collapse
X
-
Originally posted by HeadBurn3r View PostPusti se Van Dajka, reci ti meni jesu li i dalje Alison i Karius (ili Migs bese) istog kvaliteta?
Comment
-
Originally posted by HeadBurn3r View PostAlison je odlican i jeste veliki upgrade u odnosu na Kariusa, a Karius nikad nece biti top golman.
Comment
-
Originally posted by Adam The Llama View PostTo je zakljucak na osnovu jednog meca ili?Last edited by HeadBurn3r; 02-10-18, 13:41.
Comment
-
Originally posted by Adam The Llama View PostDobar, samo nisi dobro procitao, nisam rekao istog kvaliteta vec da nije veliki upgrade u odnosu na Kariusa. Koji ce biti top golman, samo mora glavu da sredi.
Konačno u Liverpulu imamo golmana TOP klase, koji je pritom mlad.
Doba raznih Karijusa i Minjolea i ostalih prosek golmana je prošlo. Karius ne može nikad biti top golman sa ovolikom psihičkom barijerom. Ne može golman da ti bude čovek koji će posle svakog centaršuta ili šuta ili izletanja da se pita da li on može da uhvati loptu ili slično.I LOVE HOUSE MUSIC!!
Comment
-
Meni je Liverpul veliki kandidat za osvajanje LŠ, a još veći za osvajanje PL.
Ne mora više na trojku naprijed toliko da se računa, a sve zbog van Dajka. Što su bili Ferdinand i Teri za prethodnu generaciju, to je van Dajk za ovu sadašnju. S tim što se meni van Dajk sviđa više nego i Ferdinand i Teri. Ako bih birao štopera iz bilo kog doba fudbala, van Dajka bih izabrao bez razmišljanja. Toliko mislim da je dominantan. Pored sebe ima Gomeza, koji ništa posebno nije pokazivao do sad i dva ofanzivno orijentisana beka, a odbrana ne može biti više utegnuta od ovoga što pokazuje Liverpul. Vidjeli smo prošle sezone što je postala odbrana Liverpula kad je on došao.sigpic
Comment
-
Originally posted by Reise View PostJeste brate, Gomez je ubica.
Comment
Comment