A tek Courtois Najbolji golman
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC -YNWA
Collapse
X
-
Ovako kad čovek pogleda sastav, rekao bi poprilično jak, a onda shvatiš da ti fali 8 prvotimaca iz prvih 11.
Mada ako Keita sada počinje, to vrlo lako znači da će Hendo u subotu.sigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
-
Gledao si jedini deo gde nas je Čelzi razbijao. Posle toga smo mi preuzeli. Omašili smo mnogo šansi. Staridz predriblao golmana i promašio prazan gol. Čelzi nam poklonio loptu jedno 5 puta na njihovoj polovini.
Posle onog uvodnog dela, bili su praktično bezopasni. Dobili slobodnjak sa strane, centaršut, Migs odbranio, lopta se odbila do Emersona i to je to. Posle toga, Azar uradio solo akciju, i završio tekmu.
Malo smo se prisetili te čuvene odbrane Migs-Lovren-Matip-Moreno.
Nismo zaslužili da izgubimo, ali najbolje vreme da se izgubi. Stvarno nam ne treba ovaj kup.I LOVE HOUSE MUSIC!!
Comment
-
Tek sad vidim Azarov gol, auu sta nam napravi.
Bas me interesuje ko ce igrati pored Ginija i Milnera na sredini, mozda ne bi bilo lose Saciri opet da startuje, dobar je bio protiv Sotona. Ne znam kakav je sinoc bio protiv Celsija, ali mislim da je bolje da igra kao AMF iza Firmina nego da sparta po boku.
Comment
-
Originally posted by limun View PostTek sad vidim Azarov gol, auu sta nam napravi.
Bas me interesuje ko ce igrati pored Ginija i Milnera na sredini, mozda ne bi bilo lose Saciri opet da startuje, dobar je bio protiv Sotona. Ne znam kakav je sinoc bio protiv Celsija, ali mislim da je bolje da igra kao AMF iza Firmina nego da sparta po boku.
Ja bi radije da vidim Ginija kao centralonog veznjaka, a Milnera i Nabija pored njega.
Ali po postavi od sinoć, i koji su igrači ulazili na teren, a koji ostajali do kraja, deluje da će Henderson da igra...I LOVE HOUSE MUSIC!!
Comment
-
VVD jeste bitan faktor, i odbrana bez njega nije ista, ali imamo mi još puno dobrih igrača u timu.
Pa ni taj Čelzi ne blista sa štoperima, tako da smo tu na 0. Sredina će ovde da bude ključna po meni. Dobar napad imaju i jedni i drugi, tako da bitka na sredini donosi prevagu za pobedu.
p.s. I to da li ćemo opet da promašimo pet 100% šansi...I LOVE HOUSE MUSIC!!
Comment
Comment