Ja sam mislio u drugom poluvremenu da Firmino ne igra.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC -YNWA
Collapse
X
-
Sa oficijalnog sajta...
Fabinho taking 'big steps' towards Liverpool debut
Fabinho's wait for his Liverpool debut is likely to end soon after the international break.
Inače, Markec nije hteo da pređe u Andrleht. Klubovi se dogovorili i sve, on nije hteo na kraju. Tako da ostaje opet kod nas.Last edited by z0La; 03-09-18, 12:10.I LOVE HOUSE MUSIC!!
Comment
-
VELIKI SADIO MANE !
Senegalac je nekoliko sati nakon što je postigao gol u pobedi nad Lesterom 2:1 snimljen kako pomaže u čišćenju toaleta i prostorija za pranje vernika u lokalnoj džamiji u Liverpulu.
Mane, koji zarađuje 100.000 evra nedeljno na Enfildu je snimljen kako puni vodom kantu dok dečak briše pod.
Napadač Liverpula je poznat po svojoj skromnosti i kao posvećen musliman koji često posećuje džamiju. Odrastao je u selu Bambali na jugu Senegala gde mu je otac bio imam u lokalnoj džamiji.
Svaki gol koji postigne slavi verskim pokretom "sudžudom" koji uključuje spuštanje na kolena i dodirivanje zemlje glavom dok se izgovara molitva.
Mane često priča u javnosti o svojoj veri, učestvovanju u humanitarnim akcijama kao što je rekonstrukcija škole u njegovom rodnom selu za koju je donirao 275.000 evra.
Senegalac je u sjajnoj formi na startu nove sezone, deli prvo mesto na listi strelaca u Premijer ligi sa našim Aleksandrom Mitrovićem sa četiri gola.
Sledećeg vikenda će igrati za reprezentaciju protiv Madagaskara u kvalifikacijama za Kup afričkih nacija, a 6. novembra ćemo ga verovatno gledati u Beogradu kada Liverpul gostuje Crvenoj zvezdi u četvrtom kolu Lige šampiona.
Comment
-
Robertson batica kapiten Škotske.
July 2017: Andy Robertson joins Liverpool from Hull for £8m.
May 2018: Andy Robertson plays in the Champions League final.
September 2018: Andy Robertson named Scotland captain.I LOVE HOUSE MUSIC!!
Comment
-
Originally posted by NSG View PostOdlicno, stvarno igra sjajno i zasluzuje traku ponasanjem. Otkud nije Gordon iz Seltika? Iskusan, ima najvise nastupa i videh da je pozvan..I LOVE HOUSE MUSIC!!
Comment
-
Originally posted by Casiraghi View PostO Hendersonu mislim isto sto i Andjus o Andre Gomesu.
-Pojma s fudbalom nema
-Katastrofa ga gledati
-Nedarovit
-Kukavica
-Vizuelno lose deluje
Dobar je on momak sve je to super, ali jbg nije za Liverpul, issilovan je.
Comment
-
Originally posted by Casiraghi View PostO Hendersonu mislim isto sto i Andjus o Andre Gomesu.
-Pojma s fudbalom nema
-Katastrofa ga gledati
-Nedarovit
-Kukavica
-Vizuelno lose deluje
Comment
-
paul joyce@_pauljoyce
Adam Lallana suffered groin injury with England and returning to Liverpool.
Dva od tri ofanzivna veznjaka su nam povređena.I LOVE HOUSE MUSIC!!
Comment
Comment