Announcement
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC -YNWA
Collapse
X
-
Zaebava me stream, tj. net me zeza.
Ovi treći dresovi su isto odvratni. Neko sivilo, Bože sačuvaj. Ne znam šta su planirali ove godine sa dresovima, ali omašili su totalno. Da su nekako mogli, i ove prve bi zeznuli...
Mali Pereira odlično pogodio slobodnjak, ali loše postavio Grabara živi zid.I LOVE HOUSE MUSIC!!
Comment
-
Ne zna covek da podnese ni poraz u nebitnoj prijateljskoj, s drugim timom utakmici.
Verovatno zato sto je ovakav gmizavac i ima puno uspeha u karijeri. Ali radije bih ja gledao 30god Kloppa bez trofeja nego ovu gnjidu da uzme 30puta ligu za redom.Last edited by Brian McShtull; 29-07-18, 04:28.
Comment
-
Sad odgledah golove u drugom poluvremenu.
Auuuuu, kakva golčina Saćirija. Lepe makazice, nema šta.
Iako je uvek lepo dobiti Junajted, totalno nebitna tekma. Jedva čekam da završe ovu turneju, jer ovi tereni su mnogo loši. Samo čekam neku povredu...I LOVE HOUSE MUSIC!!
Comment
-
Al ova braca sto dolaze niotkuda po info za fantaziOriginally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
-
Originally posted by La Jugoslavia View PostGrujić zagrlio maloumnog kepeca, sramota.
Poslato sa WAS-LX1A uz pomoć Tapatoka
Mali Arnold pitao Kloppa da se vrati sedmicu ranije, i ovaj ga pustio. Svaka mu čast. Nije se umorio na SP-u realno, i hoće dečko da se vrati odmah u akciju. Pohvalno.
Henderson se neće još vraćati mislim. Tako da verovatno trojka na sredini na početku sezone će da bude Keita-Fabinho-Lallana.
Biće važno da se Lallana vrati u formu što pre, jer ovo što sam gledao na pripremama do sad nije bilo nimalo dobro.Last edited by z0La; 30-07-18, 21:18.I LOVE HOUSE MUSIC!!
Comment
Comment