Lagana pobeda. Ako je neko gledao, nek baci koji komentar.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC -YNWA
Collapse
X
-
Originally posted by limun View PostCitam zainteresovani smo za Maguiera, 56 nudimo. Svakako bolje resenje od Vide
Sent from my iPhone using Tapatalk
Comment
-
Originally posted by z0La View PostČak Megvajer ni ni loš, ali 56 miliona? Kakva zaebancija...
Na stranu sve to, Megvajer je odlican igrac.Originally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
-
-
Ma Maguire je odličan partner za van Dijka. Zašto moraš imati dva tehnički obučena štopera? Na ovom turniru on igra zaista dobro. Imao je dobru sezonu. Dosta me podseća na Terrya iz mladjih dana.
Sad cena, nije to ništa čudno, plus je Englez u pitanju. Transferi Stonesa i van Dijka su dodatno poremetile vrednosti, tako da će svaki iole kvalitetan štoper vredeti 50+ miliona.
Ali ne verujem ja da tu ima išta konkretno. Radije bih oživeo taj deal za Fekira, pošto golmana očigledno nećemo dovoditi.
A ako imaju ozbiljnu nameru za Harrya, neka plate koliko traže, briga me iskreno.sigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
-
I LOVE HOUSE MUSIC!!
Comment
Comment