Jaoj kako mi je sumnjivo ovo sa Atleticom i Oblakom i produzenjem ugovora i klauzulom od 200m.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC -YNWA
Collapse
X
-
Originally posted by krele90 View PostHahahha cuj Arsenal ti bas volis tako da lupas? Arsenalove mete su Riko i Leno. Koliko je meni poznato Oblak se izjasnio da zeli da ostane u Atletiku, realno dok je tamo Simeone garantovano ima najbolju odbranu ispred sebe. A i ta odbrana čini golmana mnogo boljim i ima vise samopouzdanja.Last edited by Jax Teller; 29-05-18, 22:21. Reason: Druga opomena za MarkoNFL, treće neće biti to je sto posto.
Comment
-
Originally posted by Dale View PostPrecijenjen je blaga rijec. Vjerovatno najprecjenjenija persona koja se ikad bavila fudbalom. Ono sto ste vidjeli od Kariusa u subotu, od ovog biste vidjali svake sedmice.
Italija, ne racunajuci Buffona ima 4 bolja golmana, odgovorno tvrdim: Perin, Consingli, Meret i Sirigu, a ni Viviano i Mirante uopste nisu daleko.
Znam da ce sad vecina reci vidi ove budale sta pise, ali je fakat tako, 100%.
Odlicnih se golmana, bas odlicnih moze naci za 15-20 miliona (Lopes, Patricio, Ruffier, Horn .. ), a ova mala prevara sumnjam da bi vrijedila manje od 40-50, s tim potezom biste ponisitili fantasticne poteze, u vidu dovodjenja Keite i Fabinha.
Ma nema ništa od Oblaka, bezv mi je da se i nadam.
Može Alisson svakako. To je odmah ogroman upgrade u odnosu na trenutno stanje. Samo će biti baš zaebano sa Romom. Ako i bude na prodaju, biće masno i bolno.I LOVE HOUSE MUSIC!!
Comment
-
-
6 sati sam cucao ispred Anfield-a da mi ovaj covek potpise dres...ako izuzmemo porodicu, najvrednija stvar koju posedujem je upravo to parce tkanine sa potpisom velikog Stevie G-a..."A football team is like a piano. You need eight men to carry it and three who can play the damn thing." Shankly
Comment
-
Odlican je Zaha, dobro bi nam dosao.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
-
Dobar je on, ne kažem, ali mislim da je baš dosta ishajpovan, pogorovu u poslednje vreme, odrali bi nas. Setite se i Kurtoe iz Atletika. Strašno je branio. E, sad za mene su nijanse u pitanju, ili bar ne velika razlika, tako da bih bio prezadovoljan i sa Belgijancem, koji bi verovatno bio znatno jeftiniji.sloboda ili ništa
Comment
Comment