Od svega po malo.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC -YNWA
Collapse
X
-
Originally posted by F ili P View PostPa šta hoćeš da kažeš? Da imaš vidovite moći? Da imas prejak izvor? Ili da razmisljaš isto kao Klop? [emoji3]
Desilo se tako, zato sad zelim Oblaka, to mi je poslednja zelja. [emoji3]
Comment
-
Originally posted by z0La View PostLadno smo završili DM-a pre SP-a. Nenormalno dobre vesti. Pogotovo što će dosta top timova tražiti DM-a i konkurencija će biti jaka.
Comment
-
Originally posted by F ili P View PostOvo mi je ulepšalo dan bukvalno. Znaš i sam da godinama, ja bih rekao od Alonsa, kukamo za ovim igračem. Bas predobar transfer, totalno van naseg fazona. U stilu ozbiljnog kluba koji zna sta hoce i odmah to resava.
Ne mogu još da prevarim da smo ga doveli. Verovatno će tek sutra da se slegne.
Klopp...
“His reputation as a character in the dressing room and his attitude in training has come through from everyone we speak to.
“He has ability and mentality to play at the highest level in a number of positions. He can play ‘6’, ‘8’ and ‘2’. This is cool.I LOVE HOUSE MUSIC!!
Comment
-
Fabinjo cini mi se moze i na desnog beka kad zatreba, a cini mi se da ste tu najtanji od svih pozicija u odbrani. Lovren i VVD su odlican tandem i tu ne verujem da vam dolazi jos neko. Ox ne verujem da je projektovan kao rotacija jer je plaćen ozbiljan novac proslo leto. Tako da ste sa ovim trasferom zavrsili sredinu. Napadac ili neko krilo vam je must have takodje bukvalnoo nema dostojne izmene za ubojiti trojac napred i ocekujem od Klopa da poveca malo tu konkurenciju.
Sve u svemu Klop radi odlican posao.Last edited by krele90; 28-05-18, 23:45.
Comment
-
Originally posted by F ili P View PostIzgleda da cemo puci i rekord za golmane za Allisona, sto je meni potpuno legitimno. Kad god sam pogledao, covek je pokidao a vidim da ga mnogi stavljaju iza Davida ove godine. Daj resavaj to odmah sada, realno je Oblak nerealna meta.
Ovo je samo smoke za Oblaka, ne mozemo mi da poslujemo vise sa Romom.
Comment
-
Dostupan je Oblak itekako jer mu je klauzula oko 100 miliona evra (klauzula je 100 ili 120 miliona evra, nisam siguran) tako da je tu jasno odmah sta je potrebno da se on dovede, ne treba tu nikakav smoke da se organizuje.
Treaba mu veliku platu ponuditi kako bi dobrovoljno dosao.
Comment
Comment