Inace, ne bi me cudilo da su se Buvac i Klop stvarno razisli zbog razlicitog vidjenja igre. Koliko sam ja skapirao, Buvac stoji iza cele te gegenpres price, a ove sezone ste bas retko igrali onaj heavy metal gegenpress. Presing je i dalje tu, ali daleko od onoga iz prosle sezone. Igra se dosta ozbiljnije i racionalnije, energija se vise cuva. Meni cak izgleda i kao da bez Kutinja lakse izvodite presing, delotvorniji je i dosta manje energy consuming kad se izvodi kako treba. Ima naravno saka meceva gde ste mu jebali kevu al je Klopara skapirao da to ne moze da funkcionise na duze staze, week-in week-out.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC -YNWA
Collapse
X
-
Last edited by bici; 05-05-18, 12:55.Originally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
-
Originally posted by bici View PostInace, ne bi me cudilo da su se Buvac i Klop stvarno razisli zbog razlicitog vidjenja igre. Koliko sam ja skapirao, Buvac stoji iza cele te gegenpres price, a ove sezone ste bas retko igrali onaj heavy metal gegenpress. Presing je i dalje tu, ali daleko od onoga iz prosle sezone. Igra se dosta ozbiljnije i racionalnije, energija se vise cuva. Meni cak izgleda i kao da bez Kutinja lakse izvodite presing, delotvorniji je i dosta manje energy consuming kad se izvodi kako treba. Ima naravno saka meceva gde ste mu jebali kevu al je Klopara skapirao da to ne moze da funkcionise na duze staze, week-in week-out.
Isto tako smo se dosta poboljšali protiv bunkera, lakše dobijamo te utakmice, dok protiv većih timova teže dolazimo do bodova. Što je prošle sezone bilo totalno obrnuto.
Može se reći da se odlazak Coutinha ne oseća. I isto mislim kao i ti da smo bez njega bolji timski. Izgubili smo na lucidsnosti i kreativnosti, ali timski smo dosta dobili. Mane je donekle preuzeo njegovu ulogu. Više ne igra čisto krilo, više je kao neka prikrivena desetka. Ulazi baš često u sredinu i pokušava donekle da preuzme Coutinhovu ulogu.I LOVE HOUSE MUSIC!!
Comment
-
Sta mislite da li postoji sansa da Clyne zaigra u finalu LSa?
Mada ne znam koliko bi bilo fer, TAA je zasluzio da igra. Ali opet mislim da bi bili mnogo jaci sa Clyne-om bar defanzivno.
Sledece godine ako bog da, da Clyne bude zdrav. Onda bi cetvorka nazad izgledala mnogo ozbiljnije. Clyne ? VVD RobboLast edited by Brian McShtull; 06-05-18, 16:56.
Comment
-
Postoji svakako. Klajn tek vraća formu, ali smo svakako defanzivno jači sa njim nego sa Trentom. Gubimo u napadu, jer Klajn ima dosta limita. Ali ako će to sprečiti da nam prolaze iza leđa Ronaldo, Isko ili ko već...možda bi trebalo razmisliti o tome.I LOVE HOUSE MUSIC!!
Comment
-
Ako idemo po Dembelea, znaci da je on zamena za Salaha. Mada ja njega ne bih dovodio, a i ne znam kolika cifra bi bila u pitanju, a Liverpul im sigurno nece platitu vise od 70,80m.
Fekir mi izgleda mnogo realniji.
Last edited by Brian McShtull; 06-05-18, 19:59.
Comment
Comment