Nije, odlazi on najverovatnije.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC -YNWA
Collapse
X
-
Ajde ispustite LS ako mozete..Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Originally posted by ZvezdaIznadSvega View PostMeni majke mi zao ovog Virgila...sa kakvim on tantuzima u odbrani mora da igra...
Edit: S obzirom kakav je teren bio, dobro je sto su svi ostali zdravi, i plus je i Salah dao gol, a i Ings. Salah se izjednacio sa Suarezom/CRom/Shearerom sa najvise golova u ovom formatu 38utakmica.Last edited by Brian McShtull; 21-04-18, 16:38.
Comment
-
Slavni trener poručio je kako je za njega hrvatski reprezentativac savršen branič.
"Ne znam točno kakav mu je bio početak ovdje, ali napravio je nekoliko pogrešaka. I ljudi to stalno imaju na umu i kažu: 'Oh... opet Lovren.' Ali ja sam dugo u poslu i rekao sam Dejanu: 'Da mi je netko rekao, našli smo način - imaš šanse genetski stvoriti stopera. Bam, bam, bam!' To je on! Jak, brz, ima obje noge, igra glavom nevjerojatno dobro, skače do neba. On je sve što vam treba! Da, može popraviti neke stvari poput koncentracije, ali svi smo mi ljudi", rekao je Klopp o nogometašu koji je često na udaru kritika u Engleskoj.
Comment
Comment