Šta mislite jel ovo puno para?
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC -YNWA
Collapse
X
-
Ne vjerujem da ce Alisson iz Rome prije ljeta 2019., a i cijena ne bi smjela biti ispod 70-80 miliona, ali bukvalno ne bi smjela, jer covjek je rame uz rame s DDG-om ove sezone, bukvalno je sam Romi donio 20ak bodova, nenormalan je ..
Comment
-
Ovo sto je ovaj Can napravio ne da je faul nego crveni karton. Start sa dve noge u igraca je crveni bez obzira kakav kontakt postojao. Ne sumnjam da i ovde mislite da ste pokradeni...
Ostalo sve izvuceno iz konteksta. Jedino je evidentna ruka Valensije a ni ta ruka nije penal.Last edited by mikisavic89; 11-03-18, 15:15.
Comment
-
Originally posted by mikisavic89 View PostOvo sto je ovaj Can napravio ne da je faul nego crveni karton. Start sa dve noge u igraca je crveni bez obzira kakav kontakt postojao. Ne sumnjam da i ovde mislite da ste pokradeni...
Ostalo sve izvuceno iz konteksta. Jedino je evidentna ruka Valensije a ni ta ruka nije penal.
Comment
-
Originally posted by mikisavic89 View PostOvo sto je ovaj Can napravio ne da je faul nego crveni karton. Start sa dve noge u igraca je crveni bez obzira kakav kontakt postojao. Ne sumnjam da i ovde mislite da ste pokradeni...
Ostalo sve izvuceno iz konteksta. Jedino je evidentna ruka Valensije a ni ta ruka nije penal.¡Si Señor!
Comment
-
Originally posted by mikisavic89 View PostNe, samo pratim trend nepostovanja sudijskih odluka, pardon ako su svi sudije po profesiji u ovoj temi. U suprotnom valjda imam pravo na svoje misljenje koje sam i obrazlozio zbog cega mislim da je crveni.
Comment
Comment