Nije još ništa rešeno zvanično, ali je Klopp skoro indirektno naglasio da će Can verovatno da ode. A on se retko tako oglašava za igrače. Tako da mislim da ide na kraju sezone.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC -YNWA
Collapse
X
-
Iskreno bih voleo da ostane, nije on los uopste.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Originally posted by Adam The Llama View PostTreba pratiti situaciju i sa Spursima, oni su proslo leto vec prodavali neke kljucne igrace. Ako ode Kane, mozda ni ostali ne budu previse srecni. Ajd sad pogodite na koga ciljam...[emoji3]
Nema sanse da se ti transferi dogode, ne deluje mi Totenhem kao neozbiljan klub, jedino Kejn od kljucnih i to ako dodje neka vanserijska ponuda.insta: engleski_dopisnik
Comment
-
Originally posted by NSG View PostNa Eriksena, ali bolje da gledaj u defanzivu Vertongen/Ljoris, ima u njima jos 3,4 sezone vrhunske igre a nose sa sobom veliko iskustvo .
Nema sanse da se ti transferi dogode, ne deluje mi Totenhem kao neozbiljan klub, jedino Kejn od kljucnih i to ako dodje neka vanserijska ponuda.
Pa odlazice im igraci, kako im se bude blizio kraj ugovoru, smesne plate imaju.Last edited by Brian McShtull; 07-02-18, 21:16.
Comment
-
Znate i jedan i drugi koga hocu, ne zajebavajte me.
Mislim ako ne budu uspeli ovi nasi nesposobnjakovici da dovedu Fabinha, niko drugi mi ne pada na pamet osim njega. Lego bi nam samo tako.
Znaci ide u avgustu ili u januaru[emoji3]Last edited by Brian McShtull; 07-02-18, 21:31.
Comment
-
Originally posted by Adam The Llama View PostZnate i jedan i drugi koga hocu, ne zajebavajte me.
Mislim ako ne budu uspeli ovi nasi nesposobnjakovici da dovedu Fabinha, niko drugi mi ne pada na pamet osim njega. Lego bi nam samo tako.
Dembele?I LOVE HOUSE MUSIC!!
Comment
Comment