I dok Arsenal potpisuje Aubu mi se kurcimo i ulazimo u nastavak sezone sa Ingsom i Solankeom. Pa da li je moguce da ne vidi da ce ispusiti za top 4 ako ne dovede pojacanja.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC -YNWA
Collapse
X
-
Leipzig i Monaco su ozbiljniji klubovi od Liverpula. A vidim i zurku su mu sinoc napravili, na kojoj su bili igraci i treneri.
Last edited by Brian McShtull; 30-01-18, 17:43.
Comment
-
Loan out Danija me ne zabrinjava previše, nije davao ništa ove, a ni prošle sezone, niti je verovatno imao šansu, pa me ne zabrinjava što ostajemo na Solankieu i Ingsu od back up napadača. Firmino će ionako odigrati 150 mečeva ako treba, a trebaće itekako. Ono što me zabrinjava je pojačavanje konkurencije, a nama najbolji igrač odlazi u januaru.
Baš me zanima kako ćemo proći včrs, mora neki blow out da bi se iole smirila masa.sigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
-
Toliko sam bio ubeđen da Kutinja nismo mogli da zadržimo da na kraju sam promenio mišljenje za 180 stepeni i mislim kao Pixi sada. Jebeš mi sve, ako Monako ne želi Lemara, Lajpcig Keitu pa mogli smo i mi da ne pustimo Kutinja. Ionako Barsa nije tražila i insistirala sada nego on, kažeš mu da ako se buni i neće da igra, sedeće na klupi 5 godina. Jasno je da bi on prvi popustio jer da ne igra ove sezone ni Barsa ga ne bi htela na leto, tako da ispade glup potez kada vidiš da druge ekipe ostavljaju svoje igrače.
Ekvivalent smo Sautemptonu koji nije hteo VVDa preko leta, a sada ga daju. Eto, jebeni Sautempton.
Comment
-
Argument stoji, realno pred SP Coutinho ne bi smeo da bude toliko neprofesionalan pa da ne igra ili da odbije da igra za Kloppa i klub pa da time ugrozi igranje na SP. Utoliko mislim da je ovo svakako odluka FSG-a koji je nabedio Kloppa da ove pare ne smeju da odbiju. Kako, ne znam, možda su ga ucenili sa van Dijkom.sigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
-
Vrlo moguće, mada koliko se sećam bila je priča da nudimo Kuitnju kapitensku i 150k funti nedeljno da ostane do kraja sezone. Ne mogu se setiti je l' su to objavili Dzojs, Pirs i kompanija ili je neko sa strane.
Nisam prokomentarisao odlazak Staridža, njegovu eleganciju sam obožavao, a 13/14 sezona će mi ostati u sećanju zbog njegovih prelepih golova, recimo onaj lob protiv WBA je savršen gol. Šteta velika, sumjam da će ući u neku formu i vratiti se kod nas u prvi tim sledeće sezone.
Comment
-
Originally posted by Победа View PostTu nam se mišljenja razilaze. Kakav god je Wijnaldum, bolji mi je od Cana.Last edited by mark !t zer0; 30-01-18, 21:04.sloboda ili ništa
Comment
-
Comment