Ja se samo nadam da ćemo posle ovoga dovesti jos dva igraca, i oba u sredini. Najjace sto se mi ni ne povezujemo sa zadnjim veznim a tu na gori. Špic na leto obavezno, mada moze I Auba sada.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC -YNWA
Collapse
X
-
Originally posted by ZvezdaIznadSvega View PostKao sto rekoh...sve smrdi da je jos letos dogovoreno..i VVD i Cou...sve je zavrseno bez pompe..
Elem, sretno Felipeu, takvog igraca nemamo bas svaki dan prilike da gledamo...ne treba zuriti, i na precac traziti zamenu posto zamene za Coutinha a da je nama dostupna, nema...ne treba se ni zaletati, i nas ce svi pokusati da oderu kao i Barsu letos...
Sto ga lepo nisu prodali jos letos i doveli Lemara, koga bi mogli da koristimo u LSu.
Comment
-
Malo poverenja u ovaj tim...mi smo jako malo utakmica ove sezone odigrali kompletni...retko kad je "fab 4" bio na terenu...bice to dobro dok Lalana ne udje u stos, Ox polako ulazi u ritam...samo da ova trojica napred ostanu zdravi..."A football team is like a piano. You need eight men to carry it and three who can play the damn thing." Shankly
Comment
-
160m eura za ovakvog madjionicara ? Odrali nas.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Originally posted by mark it zer0 View PostJa se samo nadam da ćemo posle ovoga dovesti jos dva igraca, i oba u sredini. Najjace sto se mi ni ne povezujemo sa zadnjim veznim a tu na gori. Špic na leto obavezno, mada moze I Auba sada.
A maloj sisici zelim da ga za 2-3 godine ponude uz novac za nekog talentovanog igraca, kao sto oni to obicno rade, pa da vidi sta je imao u Liverpulu.
Comment
-
Šteta samo za LS, cenio sam da možemo dobro da se pobijemo za neko polufinale, sada jako teško osim ako zamena bude takva da može igrati LS. Echo već piše o Lemaru, tako da cenim da će sve karte na njega biti bačene. On svakako je najsličniji Coutinhu, s tim što kao igrač ima poprilično primamljivije osobine koje Klopp voli, a to je pojačan work rate.sigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
-
Originally posted by Freshman View PostŠteta samo za LS, cenio sam da možemo dobro da se pobijemo za neko polufinale, sada jako teško osim ako zamena bude takva da može igrati LS. Echo već piše o Lemaru, tako da cenim da će sve karte na njega biti bačene. On svakako je najsličniji Coutinhu, s tim što kao igrač ima poprilično primamljivije osobine koje Klopp voli, a to je pojačan work rate.
Comment
-
Nije ni do kolena Kutinju, uozbiljite se.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Originally posted by Uroš View PostKako meriš? Kutinja sada ili Kutinja sa 21,2 godine?Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Originally posted by Freshman View PostŠteta samo za LS, cenio sam da možemo dobro da se pobijemo za neko polufinale, sada jako teško osim ako zamena bude takva da može igrati LS. Echo već piše o Lemaru, tako da cenim da će sve karte na njega biti bačene. On svakako je najsličniji Coutinhu, s tim što kao igrač ima poprilično primamljivije osobine koje Klopp voli, a to je pojačan work rate.¡Si Señor!
Comment
Comment