Pred poslednje kolo grupne faze LS postoji li makar teoretska sansa da Liverpul ne prodje grupu? Mrzi me da jurim tabelu, a vi ovde znate to sigurno?
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC -YNWA
Collapse
X
-
-
Originally posted by Sandugp View PostPred poslednje kolo grupne faze LS postoji li makar teoretska sansa da Liverpul ne prodje grupu? Mrzi me da jurim tabelu, a vi ovde znate to sigurno?
Comment
-
5 kola, 4 pobede I remi sa Celsijem, bas fina forma, a plus idu par laksih mečeva. Bas rutinski odradjeno ovo gostovanje, i ono sto su gotovo svi zamerali Klopu, trosenje igrača, sada sa cini da bolje rasporedjuje minute, prilagodio se. Odbrana odigrala vrhunski za nase standarde, mada je to plod dominacije, ne treba se nadati mnogo. Minjole je kiksara, i nikad se to nece promeniti.
Rutiniracemo i Spartak.Last edited by mark !t zer0; 30-11-17, 00:38.sloboda ili ništa
Comment
-
Ako izgubimo od Spartaka kući, u ovakvoj formi, treba svi kolektivno da prestanu da igraju fudbal. Baš nam je zapala odlična grupa, kad ćemo najverovatnije sa 3-3-0 da budemo prvi u grupi.
Mada, kad pogledaš koliko jakih ekipa ima na drugom mestu u LŠ-u, isti nam đavo prvi ili drugi.
Originally posted by Победа View Postда ли се мени чини или салах од како је ушао у форму много лакше решава завршнице? тачније хоћу рећи да је сада пун самопоуздања и да више не маши као пре.I LOVE HOUSE MUSIC!!
Comment
-
Originally posted by Победа View PostМоже, Спартак ако нас победи на Енфилду, а Севиља добије Марибор, имамо исто бодова ко Спартак. Ако се гледа међусобни, ми испадамо.
Comment
-
Ja se nadam da će rotirati nekog beka, jer ljudi nemaju nikakav odmor. Svi se rotiraju u timu osim njih. Pogotovo Moreno. Razumem da je u formi, ali daj Kloppe, ubaci malo Robertsona, dečko uopšte nije loš.
Ne verujem da će Lallana krenuti. Koliko pročitah juče, Kloppp reče da gradi polako fitnes. Nekako mi nije delovalo da će ga startovati.I LOVE HOUSE MUSIC!!
Comment
-
Originally posted by z0La View PostJa se nadam da će rotirati nekog beka, jer ljudi nemaju nikakav odmor. Svi se rotiraju u timu osim njih. Pogotovo Moreno. Razumem da je u formi, ali daj Kloppe, ubaci malo Robertsona, dečko uopšte nije loš.
Ne verujem da će Lallana krenuti. Koliko pročitah juče, Kloppp reče da gradi polako fitnes. Nekako mi nije delovalo da će ga startovati.sloboda ili ništa
Comment
-
I ja očekujem udarni trio u napadu Mane-Firmino-Salah, a iza Cou-Henderson-Gini. I ja bi radije Cana nego Henda, ali ne verujem da će dve tekme propustiti...
Ja imam neki loš osećaj za ovu tekmu... nadam se da grešim..
p.s. I Lallanu bar 30 minuta na terenu.I LOVE HOUSE MUSIC!!
Comment
Comment