Can se spominje i za Siti,a Gorecka bi bio odlicno pojacanje,istice mu ugovor na leto,nije hteo novi da potpise ,jer je izjavio da mu je zelja da ode u Barsu,koja je isto pokazivala interesovanja
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC -YNWA
Collapse
X
-
Konacno Lalana 🙌Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Matip povređen, znači verovatno duo Lovren-Klavan u odbrani.
Dolazimo do situacije da napred imamo mnogo dobrih opcija, a pozadi ništa.
Danas očekujem da Lallana uđe nekih 30ak minuta sa klupe. Jedva čekam vala da ga vidim ponovo u timu.I LOVE HOUSE MUSIC!!
Comment
-
I ja bi voleo da vidim Gomeza kao štopera. Trent na beka, Moreno sa druge strane. U sredini Cou-Hendo-Gini i napred trio fantastiko.
Iako bih voleo da vidim OX-a u prvih 11, ne vidim da sad ima mesta. Jedino ako je Mane povređen...I LOVE HOUSE MUSIC!!
Comment
-
I to lagane pobede.
Odlican mec. Posebno me je obradovala danasnja igra Kutinja, proslava gola i na kraju zagrljaj sa Klopom prilikom izmene. Dobra je atmosfera.
Nije bio preterano naporan mec, cini se da se niko nije previse umarao, tako da se nadam da cemo u Sevilju potpuno svezi otici.
Comment
-
I kao sto sam predvideo, treca vezana pobeda u ligi, i situacija izgleda dosta bolje, mislim da je forma ekipa debelo u uzlaznoj putanji, vracaju se polako svi igraci, valjda Matip nije ozbiljnije povredjen. Steta za Clyna, jedino raduje sto Gomez izgleda sasvim solidno na desnom beku, i on bi trebalo da bude prvi izbor u narednom periodu, dok ce Trent dobijati sansu mozda protiv nekih laksih protivnika gde nasa odbrana nece biti pod nekim velikim pritiskom. Ocekujem potvrdu dobre forme u naredna dva meca, koja su najteza u narednom periodu, i ako njih odradimo dobro, mislim da bi mogli u januaru da pricamo o vrlo dobrom prvom delu sezone. POsebno ocekujem da dobijemo Chelsea sledece nedelje kuci.
I da, sve pohvale za Salaha, daleko naseg najkonstantnijeg igraca, i sugurno najboljeg od pocetka sezone. SAmo nastavi da kidas majstore.sloboda ili ništa
Comment
Comment