Originally posted by MareLFC
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC -YNWA
Collapse
X
-
Mane propušta Barnli kući i dve tekme Lester na strani (jedna je u kupu, tu verovatno ne bi ni igrao). Odlična prilika da vidimo koliko zavisimo od Mane-a. A mislim da mnogo zavisimo, daj Bože da grešim.
Videćemo šta će Klopp da uradi. Da li će Staridza da stavi na špica, a Firmina na krilo. Ili da da Ox-u šansu, ili eventualno Coutinho. Ima tu nekoliko opcija...videćemo...
Za Lallanu su pričali da bi trebalo nekad u novembru koliko se sećam. A Klajn valjda oko decembra, možda ranije.
Treba Gomezu dati šansu.I LOVE HOUSE MUSIC!!
Comment
-
https://drivetribe.com/p/the-cars-of...source=organic
Znaju znanje moram priznati
Mada treba Klop da ih natera biciklovima da idu posle ovih 5:0
Послато са LG-D838 уз помоћ ТапатокаVALENTINO ROSSI #46
Comment
-
Jurgen Klopp 9th September 2017
On whether Coutinho could return against Sevilla…
- Yes.
Pearce je napisao da će Karius biti prvi golman u LŠ ove sezone.
Koga bi stavili u sredinu za sredu?I LOVE HOUSE MUSIC!!
Comment
-
Originally posted by z0La View PostAli ne verujem da će igrati od početka. Možda dobije nekih 25-30 minuta.
Pearce je napisao da će Karius biti prvi golman u LŠ ove sezone.
Koga bi stavili u sredinu za sredu?Last edited by Победа; 11-09-17, 13:17.
Comment
-
Originally posted by Победа View PostКутињо, Милнер и Окс. Милнер на задњег везног, Окс БТБ и Кутињо уместо Вајналдума.
Mislim, moglo bi da funkcioniše, ali totalno neispitana teritorija da bi je probali u prvom kolu LŠ-a, protiv najačeg protivnika u grupi...I LOVE HOUSE MUSIC!!
Comment
-
Ne znam dal će odmah Cou-a u prvih 11 da stavi... Nešto mi ne deluje tako, nisam pametan. Mislim da će Milner igrati od početka..
paul joyce @_pauljoyce
Lvpl has the option to appeal 3-match ban for Mane, citing "excessive punishment," in hope it is downgraded to 1 or 2. Decision by 5pmI LOVE HOUSE MUSIC!!
Comment
Comment