Pokidaće. Dobro je za sad, ipak je Klop Klop. A ja sam seronja bio. Dogovorio je igrača za sl godinu, sad Ox... Još da ode Kutinjo i dodje Lemar
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC -YNWA
Collapse
X
-
-
Originally posted by mark it zero View PostBez obzira sta te pokrece, ili na kakvim teeoijama baziras prognoze, glupo je predvidjati, zeleti, nadati se povredi bilo koga.
Onaj Holandez ce ga opet raznjet na tw.
Ox je kod Wengera koji je u zadnje 3 godine smanjio intenzitete treninga bio staklo, a kod Kloppa ce umrijet od treninga. Znam sta pricam, covjek je bio povrijedjen kamaru vremena.sigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
Originally posted by srdjan_sl View PostVeruj mi druze da to nema nikakve veze, jednostavno je zadnja stepenica i najveci prestiz u fudbalu igrati za Real/Barsu.
Manchester United i Liverpool su 2 najveličanstvenija kluba na svetu. Jesu Real/Barca poslednja stepenica mnogim igračima, ali uglavnom latinoamerikancima i šabanima.
Manchester Unitedu i Liverpoolu niko ništa nije poklonio, nego su sve sami stvorili, niti država, niti bogati naftaši ili slično. Real Madrid je postao trofejan klub zbog diktatora koji je osvajao trofeje stavljanjem pištolja na slepočnicu. Ceo grad Madrid je svoje para izdvajao za taj klub iako su ljudi gladovali. Dodju predstavnici grada u klub
"Imate problema sa finansijama? Ok, mi ćemo parama gradskih obveznika da otkupimo neke vaše nekretenine za 15 puta veću cenu od realne tržišne vrednosti"
Barcelona koliko god da je postala ljigava, padavičarska, i UEFA mezimče, nikad neće biti zlo kao Real Madrid. Iako Barcelona ima sličnu priču sa regijom Katalonija, koja je najbogatija u Španiji.
Man Utd i Liverpool nisu takvi klubovi. I uvek će biti onih koji će to prepoznati.
Svaki fudbaler koji misli da je veća čast igrati za Real/Barcu nego za Man Utd/Liverpool je samo neosvešćen... Mada priznajem, ima ih dosta.
Comment
-
Originally posted by limun View PostManchester da osvoji 2x za redom LS i PL i da daju plate kao Real, onda bi oni bili prestiz.Originally posted by limun View Postmislim da bi radije ostao u klubu u kojem ima vece sanse da osvoji zlatnu loptu tj da ih nakupi sto je vise moguce.Spoiler
Spoiler
SpoilerManchester United[539]
Premier League: 2006–07, 2007–08, 2008–09
FA Cup: 2003–04
Football League Cup: 2005–06, 2008–09
FA Community Shield: 2007
UEFA Champions League: 2007–08
FIFA Club World Cup: 2008
Sve se slazem matori.sigpic
Comment
-
Originally posted by limun View PostJedna Liga Sampiona, sta?
Mbappe pre u PSG nego u Real.Originally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
Comment