Pa fali i meni brate ali Raul je takodje klasa (ne tolika) a Hendo i Adam su kud i kamo korisniji od Maskerana i Sisoka + je tu i Lukas koji konacno lici na nesto.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC -YNWA
Collapse
X
-
Vec sada ovo izgleda odlicno,a jos sa jednim ili dva dobra krila sredina ce biti paklena ;)
Ja mislim da ce nam i Downing doci,ali eto vidjet cemo.
P.S Da su svi na forumu ko navijaci Liverpoola ovo bi bio zlatan forumTEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!
"There are only two sides in Liverpool. Liverpool and Liverpool reserves." - Bill Shankly
LFC:18+5=THE GREATEST
Comment
-
Dauning i Hoze Enrike su po meni nekako najizvesnija pojacanja.Od Hozea moze bolje ali kad se uzme u obzir da je Koentrao otisao u Real,Klisi u Siti a Beinsa Mojes ne pusta,onda je to najbolje sto mozemo.Dauning je dobar igrac ali mislim da mozemo i bolje od njega i da treba da uzmemo Matu ali ajde da sacekamo,mozda i obojica dodju.Takodje mislim da Dauning ne vredi te pare al ajde kad ih vec imamo sada.Sad ce nam on svakako biti koristan ali s obzirom da su ambicije kluba da osvajaju PL i LS,morace vec uskoro da dovedu jos boljeg igraca na toj poziciji a Dauning je u tom slucaju odlican igrac za klupu.Ali nadam se da je tacno ovo sto pise da su odustali i da idu po Matu ali bas i ne verujem u to.sigpic
Comment
-
Originally posted by lenjivac View PostDzonson produzio ugovor, video covek da se pravi ozbiljna ekipica pa resio da ostane duzi period otezavajuca okolnost za dovodjenje Mate je sto Liverpul ne igra u Ligi Samipiona, dok Arsenal, koji je takodje zainteresovan za njega, igra
EDIT: Adam stigao!
Last edited by Casiraghi; 06-07-11, 20:20.sigpic
Comment
-
Originally posted by S-Nash View PostJesi li siguran da je tacno,posto je sajt pun spekulacija pa zato ja informacije dajem sa rezervom.Ono sto mi je Lane juce rekao je to da ce doci igraci koji su mnogo bolji od njega a sad je pitanje koji su to.Tacno je za ovo sto si napisao da zele da dovedu a izgleda zele i veznjaka posto se Adam pominje vec 6 meseci ali nam veznjak sada ne treba dolaskom Hendersona koji igra krilo i centralnog.Mozda je to za Adama bila samo prica da se prikrije neki drugi transfer.
@LFC gde si nasao tu informaciju da nude 18?To je prica od ranije,ne znam gde si danas video.Anaheim Ducks,Philadelphia Eagles,Orlando Magic,Crvena Zvezda,Liverpool,Valencija,Torino,KFC
Comment
-
Originally posted by Liverpool FC View PostRekao jedan lik na NFLFS.
Inace,90% je tacna informacija da smo poslali ponudu od 15 milki za Dauninga i da je odbijena.To kaze Liverpool's echo a njihove informacije su najtacnije od svih sajtova koji pisu o nasim transferima.E sad ne znam koji su dalji planovi sto se tice te krilne pozicije.Da li ce dati jos vise za Dauninga ili ce to ipak biti Mata,mozda i neko treci to vec ne znam.Zaista me raduje sto je Valensija dovela Pjatija jer to znaci da bi Mata mogao uskoro da ode.Ajmo Keni zagrizi za njega bre!sigpic
Comment
-
Kad od mene nije nesto valjalo
Nakon Adama,izgleda da smo najblizi Doni-ju i Downingu (ali imam nevjerovatnu zelju da vidim Matu u svetom dresu)TEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!
"There are only two sides in Liverpool. Liverpool and Liverpool reserves." - Bill Shankly
LFC:18+5=THE GREATEST
Comment
Comment