Macca je znao da fula samo tako...ovaj tvit od boksera ne treba ni komentarisati...Cou ostaje, VVD je daleko mada imam neki cudan osecaj da ce Soton popustiti...ovo ostalo, slabi izvori mada me ne bi zacudio Ox ili Renato Sances na pozajmicu...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC -YNWA
Collapse
X
-
Ox me podseca na transfer Ginija, samo sto Klopp transformise Ginija u ozbiljnog veznjaka, Ox to nikako ne moze da bude. Ox nam nista ne treba, Fabinho, Nzonzi, Serri...svi mnogo potrebniji od OXa.
Edit: Can se izgleda dogovorio sa Juveom da ide tamo na kraju sezone.Last edited by Brian McShtull; 26-08-17, 19:31.
Comment
-
Originally posted by Adam The Llama View PostOx me podseca na transfer Ginija, samo sto Klopp transformise Ginija u ozbiljnog veznjaka, Ox to nikako ne moze da bude. Ox nam nista ne treba, Fabinho, Nzonzi, Serri...svi mnogo potrebniji od OXa.
Edit: Can se izgleda dogovorio sa Juveom da ide tamo na kraju sezone.
Comment
-
Originally posted by Победа View PostМожда Клопара мисли да буде у ротацији на крилу.
Sent from my HTC One_M8 dual sim using Tapatalk
Comment
-
-
Ox bi bio super pojačanje...da su već došli VVD i veznjak. Onda bih na njega gledao kao extra, dolazi nam rotacija, super rok. A ovako kad je ostalo još 5 dana roka, a mi ne dovodimo nikoga, i nisam nešto impresioniran. Poslužiće, zna više pozicija, ali opet fali ono glavno.
Da li je moguće da ćemo ovako da završimo prelazni. Stvarno mi nije jasno...trudim se, ali mi i dalje nije jasno.I LOVE HOUSE MUSIC!!
Comment
-
Originally posted by Adam The Llama View PostNece ni Ox doci, nego ajd cisto da ima o cemu da se prica. Nije lud da dodje da greje klupu i igra kupove.
Virgil sigurno nece doci ovo leto.
Eto pominje se Howedes, ali i tu mislim da cemo da ga izduvamo, zato sto ce on u Juve da ode.
The trouble with referees is that they know the rules, but they do not know the game. - Bill Shankly
Some people think football is a matter of life and death. I don't like that attitude. I can assure them it is much more serious than that. - Bill Shankly
Liverpool loves you Matip
Comment
-
Virgil van Dijk dumps his agent in bid to force through a move away from Southampton this summer. (@Independent)
Dominic King @DominicKing_DM
Crystal Palace more hopeful they can wrap up deal for Mamadou Sakho this week. He is their main priority, all funds set aside to sign him.Last edited by z0La; 27-08-17, 00:25.I LOVE HOUSE MUSIC!!
Comment
-
Originally posted by Lallana20 View PostGadi mi se pesimizam
Jednostavno je, samo smo trebali po £80m da damo za Virgila i Keitu i obojica bi dosla. Ali mi se ciganosemo za Keitu dizemo za koji milion ponude verovatno sa nekim glupim bonusima...Sa VVDom nista nismo ni uradili, samo eto sto je on izrazio zelju da ide iz kluba. Sta smo cekali prethodna dva meseca?
To se tako ne radi, kad ides po igrace koji ti toliko trebaju i koji zele da predju moras brze da reagujes i da ides do kraja. Evo ti Barsa je na kraju dovela Dembelea, ne bi me cudilo da zavrse i Kutinja na kraju za nekih 150m.
Sent from my HTC One_M8 dual sim using Tapatalk
Comment
-
@Adam The Llama zakaj ne sacekano do kraja roka pa onda mozes biti takav pun pesimizma ?
In Klopp we believe
The trouble with referees is that they know the rules, but they do not know the game. - Bill Shankly
Some people think football is a matter of life and death. I don't like that attitude. I can assure them it is much more serious than that. - Bill Shankly
Liverpool loves you Matip
Comment
-
Originally posted by z0La View PostVirgil van Dijk dumps his agent in bid to force through a move away from Southampton this summer. (@Independent)Originally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
Comment