Ma ja mislim da je to samo novinarska patka. Jel vam Klopp deluje kao lik koji će izaći u javnost i reći..."sve je ok sa Coutinhom, biće lepo primljen nazad u tim", a da nema pojma šta Coutinho misli? Ili još gore, da to sve izjavi iako zna da Coutinho neće više da igra....nema logike...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC -YNWA
Collapse
X
-
Virovatno bi ga oslobodili ofanzivnih poslova koje je ima u Arsenalu, virovatno bi igra umisto Wijinaldumu ili u goren slučaju umisto Cana, iako bi ja rado izbacia Hendersona iz ekipe i volia imati Can-Coutinho-Ox u vezi
The trouble with referees is that they know the rules, but they do not know the game. - Bill Shankly
Some people think football is a matter of life and death. I don't like that attitude. I can assure them it is much more serious than that. - Bill Shankly
Liverpool loves you Matip
Comment
-
Originally posted by 61563 View PostMislim da ste zavrsili VVD,a Cou koliko vidim izjavio da ga Klop ne registruje za LS
The trouble with referees is that they know the rules, but they do not know the game. - Bill Shankly
Some people think football is a matter of life and death. I don't like that attitude. I can assure them it is much more serious than that. - Bill Shankly
Comment
-
Originally posted by mark it zero View PostIzvor za VVD?
Indykalia,znam da nisu pouzdani,ali pala je kvota odmah da ce kod vas i realno samo moze jos u CFC,ostati nece
Comment
-
Rečeno je da za Van Dijka nema alternative
(Macca uz Pearca je jedan od najpouzdanijih i najbližih izvora lfca)
Comment
Comment