Ма само да не игра Ловрен више. Крив данас за 2 гола. Сако би значио, али неће Клоп да га врати.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC -YNWA
Collapse
X
-
-
Ovi iz pesme su bili mnogo bolji od tih koje pominjes......Anfield je stvarno nesto posebno...imao sam tu srecu da pogledam jednu utakmicu uzivo 2008 za 8 mart..Newcastle home...dozivljaj koji ne mozes da meris sa bilo cim...jos kad bih za zivota otisao na jedan mec LS kuci...pa da mrem.."A football team is like a piano. You need eight men to carry it and three who can play the damn thing." Shankly
Comment
-
Koji sam osećaj imao posle 20 minuta, auuuuu, neopisivo. Da sam bio tad na stadionu, istopio bi se verovatno.
Odlična utakmica, odlična igra. Par štucanja u odbrani, ali generalno smo dominirali utakmicom.
Što se tiče slatkih muka, tj. žreba, o tome ćemo razmišljati sutra u 6.
Ali ovaj treći gol...nemam reči...
I LOVE HOUSE MUSIC!!
Comment
-
Originally posted by z0La View Post
Ali ovaj treći gol...nemam reči...
Last edited by bici; 24-08-17, 12:00.Originally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
-
Ma sve to stoji. Pa mene prvog iznervira bezbroj puta. Ali opet mislim da sa par pravih pojačanja može dosta da smanji te sistemske greške. Mi smo udaljeni 2 ili 3 pojačanja od borbe za titulu. I počeo je da pronalazi balans u svojoj taktici. Nije to još to, ali ima napretka.
Ostaje mi da se nadam u ovih 7 dana da će doći neko. I dalje ne verujem da on misli da mu je ovo dovoljno za nešto više.I LOVE HOUSE MUSIC!!
Comment
-
Sta je tacno uradio doveo samo Salaha, pa imate losiji prelazni rok od Arsenala koji ima katastrofalan prelazni Jos ako Kutinjo nastavi da kmeci "da liverpool cini njegov zivot mizernim" i na kraju ipak ode u Barsu onda ce te biti slabiji nego prethodne. Neverovatno je da niste doveli nijednog štopera a igra ce se i LS ne samo liga kao prosle godine.
Comment
-
Klopova odbrana, nazalost, pocinje i zavrsava se u napadu.Originally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
-
Tvrdoglav je kao mazga nažalost. Zacrtao je VVD-a i Keitu i obilo mu se o glavu. Za VVD-a još ima šanse, ali teško da će neki veznjak doći. krele, doveli smo Robertsona, koji može biti solidno pojačanje. Svakako baš nedovoljno. A ono što me najviše nervira je što on govori kako je dovoljno.
Što se tiče Coutinha, za njega ne brini, vratiće se na sve 4 u klub. Ako je Klopp već izjavio da je sve OK, verujem da je to već uradio.I LOVE HOUSE MUSIC!!
Comment
Comment