Isto tako Barsa nikad ne bi nudila ovakve novce za Kutinja, nit vredi realno da nije bilo onog sa Nejmarom....sve poremetise Parizani...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC -YNWA
Collapse
X
-
Originally posted by ajkisloba View PostZa 150 milki Koutinjo i masnicu cemo mu vezati pride.
Hello, FSG poslednja 4roka u plusu zavrsava+ sponzorski ugovori+ tv prava i jos miliona sranja. Oni su godisnje min 200m u plusu vec 4god.
Ajde da prodamo najboljeg igraca da FSG uzme jos vise para.
Comment
-
I onda da se razbacujemo kao JunajtedOriginally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Mašnicu ćemo da mu vežemo sledeće sezone. Neće manje vredeti sigurno. Ja bi razumeo da smo mi u nekoj finansiskoj krizi, pa nam trebaju pare da opstanemo, ali i pre Cou sage, pričali su da imamo 200 miliona za trošenje. Zašto su proklete pare jedino što se u ovom trenutku gleda oko Coutinha? Možda je bolje gledati da sa njim imamo toliko potrebnu kreativnost i lucidnost koja nam treba na sredini. Meni bi ove sezone više vredelo njegovih 20 asistencija i 10-15ak golova nego 100 miliona.
A možda sam i lud. Daj 130 miliona, da dodamo na ovih 200 budzeta, i da se slikamo sa njima do januara.I LOVE HOUSE MUSIC!!
Comment
-
Originally posted by Adam The Llama View PostI sta cemo da radimo sa 150m?
Hello, FSG poslednja 4roka u plusu zavrsava+ sponzorski ugovori+ tv prava i jos miliona sranja. Oni su godisnje min 200m u plusu vec 4god.
Ajde da prodamo najboljeg igraca da FSG uzme jos vise para.
Comment
-
Šta mislite o sastavu večeras?
Migs
Trent-Matip-Lovren-Moreno/Robertson
Can-Hendo-Gini/Milner
Salah-Firmino-Mane
Nisam siguran za levog beka i na sredini ko će početi od Gini-Milner.
Robertson je imao dobar debi, ali da li će ga Klopp odmah staviti u vatru večeras?Moreno kakav god bio, opet ima više nekog iskustva od njega.
Što se tiče sredine, mislim da će Can definitivno da se vrati večeras u tim. Nisam siguran između Ginija i Milnera. Gini je baš loš u poslednje vreme, a Milner mi bar deluje u boljoj formi od njega trenutno. Ipak mislim da Klopp više preferira Ginija.I LOVE HOUSE MUSIC!!
Comment
-
Originally posted by ZvezdaIznadSvega View PostTesko da je u plusu 200m£ svake godine...zaboravljaju se i troskovi...to su samo prihodi...
Sto znaci da mi mozemo svaki letnji rok lagano 200m da potrosimo bez problema.Last edited by Brian McShtull; 23-08-17, 13:09.
Comment
-
Nisu samo plate igraca troskovi...stadion, porezi, 100 cuda...nije klub bas jednostavna i jeftina igracka...u plusu smo svakako ali ne toliko...
Evo ovde imas balans iz recimo 2015...nije to bas tako jednostavno..
https://www.google.rs/amp/s/amp.theg...own-david-conn
Naredne godine je cak bio i minus...
Screenshot_2017-08-23-13-32-54.jpgLast edited by ZvezdaIznadSvega; 23-08-17, 13:35."A football team is like a piano. You need eight men to carry it and three who can play the damn thing." Shankly
Comment
Comment