Hvala!
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC -YNWA
Collapse
X
-
Nekad pomislim da su navijači Liverpula najnesrećniji na celom svetu... Kad se setim sezone pod Daglišom i onih silnih pogodjenih okvira gola, klizanje Stivija... Od preokreta protiv Milana kanal.
Kakva je uopšte upravljačka struktura? Siguran sam da bi se našao neko ko će malo više uložiti. I znam da Klop ništa neće uraditi, voleo bih da Simeone ili Alegri preuzmu Liverpul ali to je u domenu naučne fantastike puta 5.
Ne volim ljude kao što je Klop. Ovo nije Nemačka a Liverpul nije Borusija. Sramotan prelazni rok.
Comment
-
Ја сам презадовољан начином на који се води клуб. Од како је преузео Хенри клуб, нека 2010. не знам прецизно која је година то била, финансијски су страшан посао одрадили. Враћао се дуг, маркетинг феноменалан, проширио стадион... Ето примера ради, имамо овај прелазни рок да потрошимо 200м, слично или мало мање него Арсенал који 20 година играо ЛШ. Могу да замислим финансијски каква би сила били да освојимо неку титулу, стадион има 20к више места..
Comment
-
Originally posted by Победа View PostНевероватно, просто задивљујуће је како ти, тј. на који начин пишеш овде. Као да си освојио 10 ЛШ као тренер и сада си коментатор, огромна доза самоуверености у све што напишеш, често без икаквих аргумената..
Ili zelis da mislim isto kao ti, i da samo idem posle tvog posta i aminujem. Forum i postoji da bi se razlicita misljenja suceljavala, a ne da bi svi mislili isto.
Ne znam za sta tacno kazes bez argumenata, verovatno ovo vezano za Klajna? Ili mislis na sve postove koje sam napisao ikada. [emoji3]
Такође, често грешиш у својим проценама.
Ili koje ja to procene dajem, ili koje to procene ostali forumasi ne daju, ili misljenja koja isto ne daju zato sto nisu osvojili nesto...
Sent from my HTC One_M8 dual sim using Tapatalk
Comment
-
NajverovatnijeOriginally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Rovit je kao, klupa verovatno.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
Comment