Cou dosta trci i za ofanzivnog veznog vraca se dosta i kupi dosta lopti, a Lallana kad je u sredini dominira, kad god je bio napred lose je igrao.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC -YNWA
Collapse
X
-
A inace, to bi mozda moglo i da funkcionise da imamo odlicne bekove u defanzivi pa da DM ne mora i njih da krpi, o stoperima da i ne pocinjemo..a posto imamo Morena i ovog naseg junosu...nemoguce.."A football team is like a piano. You need eight men to carry it and three who can play the damn thing." Shankly
Comment
-
Originally posted by Scouser View PostCou dosta trci i za ofanzivnog veznog vraca se dosta i kupi dosta lopti, a Lallana kad je u sredini dominira, kad god je bio napred lose je igrao.I LOVE HOUSE MUSIC!!
Comment
-
Baš me zabrinjava ovo...
but if the transfer window would have ended yesterday, we would already have a team which I like and which we can play football with. Of course, [we have] injuries here and there and that’s not too cool, but still in this moment a good team.I LOVE HOUSE MUSIC!!
Comment
-
Originally posted by Scouser View PostMa nista od Fabinha, Lanzinija i ostalih, za sad se jedino spominju Seri, Keita, VVD i neko krilo iz Ajaxa cini mi se.
Ako hocemo stvarno upgrade, onda samo Fabinho, Keita i Virgil dolaze u obzir. Serri bi mi bio poslednja opcija, ionako ima klauzulu koja nije velika.
Sent from my HTC One_M8 dual sim using Tapatalk
Comment
-
Neozbiljan je Klop, i krivicno tvrdoglav, kapiram da sad nece da pojede govno zbog onih svojih komentara na transfer Pogbe, a mogao bi odma da zavrsi te igrace.Originally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
-
Samo da pozdravim znane i neznane
Klopp koliko god mi je drag,u jednoj stvari me podsjeca nevjerovatno na Wengera,a to je da je tvrdoglav ko mazga.Mislim da ova ekipa sa 2-3 dobra pojacanja moze biti jako konkurentna i u ligi i u LP,a to su stoper,jedan igrac sredine terena i jedan ofanzivac.Sa ovim trenutnim sastavom,4 mjesto i ulazak medju 16 u LP bi bio bingo.Ulazak sa Klavanom kao trecim stoper ce biti samoubistvo,ako tako ostane.
Dvije sedmice pred pocetak prvenstva,katastrofalan prelazni rok po meni.Jedino ozbiljno pojacanje Salah,upitan ostanak Coutinho-a,Lazar i Sahko otpisani,ali ih jos nismo prodali,ganjamo dva igraca 2 mjeseca itd.Nadam se da ce se desiti nesto do kraja prelaznog roka jer sam siguran sa 2 prava pojacanja da mozemo imati itekako ozbiljnu ekipu.
Trent Arnold igrac od kojeg daleko najvise ocekujem od ovih klinaca.TEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!
"There are only two sides in Liverpool. Liverpool and Liverpool reserves." - Bill Shankly
LFC:18+5=THE GREATEST
Comment
Comment