Announcement

Collapse
No announcement yet.

Liverpool FC -YNWA

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by limun View Post
    Dobro je, nije lose. Videlo se u prvom pol. da je planirano da igraci igraju sa 60% snage (kretanje bez lopte i agilnost igraca 0), a u drugom su dali malo gas. Ipak je u utorak jedna od najbitnijih utakmica u sezoni.
    Дивим се твом оптимизму.

Ја сам тотално сјебан, не због резултата данас само, него јер ово нас очекује током целе сезоне.

Comment

• Jeste odbrana ocajna, ali na sudiji je da radi njegov posao. Faul nad golman i ofsajd...

Comment

• Tezak propust, ocigledniji faul ne moze biti. Golman u svom petercu je ko beli medved, ne smes ga dirat/smetat ni pod razno. Jos ofsajd...

Comment

• Nase ambicije za ovu sezonu se vide nakon prve utakmice. Kako sada stvari stoje i ako Klop ne dovede pojacanja u veznom redu, odbrani i ne nadje adekvatno rjesenje za Kutinja ceka nas klasicna Liverpulska sezona. Katastrofa prelazni rok ne znam ko je kriv, vlasnici ili Klop, a sve mi se cini Klop koji nije uspio da nadje adekvatne alternative za Van Dajka i Keitu. Cista ludost je uci u sezonu sa ovakvim timom, mislim okej je ako su ti ambicije da se nekako uguras u top 4 (a i to je vrlo tesko) i da mozda prodjes grupnu fazu LS.

Sto se tice utakmice sta reci a kad je sve receno i vise i ne cudi ta losa odbrana i primanje gola u 90+ minuti. Vidi se da je Klop planirao da nam Kutinjo bude glavni igrac i igrac koji ce da dijeli lopte napadacima i da je igrao danas vjerovatno bi dali jos koji gol. Ali pomenuti cigan se odlucio da trazi transfer u Barsu, pa decko daleko ti lijepa kuca, nisi veci od Liverpula.

Comment

• Nije baš dobro počelo, inače osim prošle godine tradicionalno loše počnemo sezonu i onda ostali odmaknu. Bez velikih igrača nema borbe za vrh. Sa ovim timom bez Kutinja i još par igrača u odbrani mogu se napraviti neke velike pobede ali do Lige Šampiona teško.

Comment

• Kakva je sisica Kutinjo. OK idi u Barsu ali najavi to pre no sto pocne sezona, pre nego sto odradis pripreme. Dabogda imao 2 asistencije i 3 gola za celu sezonu u Barsi.
              Oce LS oce La Ligu kme kme. Dzaba ti sve kepecu kad ces biti u senci Mesija i Suareza.

Comment

• Лош почетак Ливерпула требало је радити на довођењу штопера. Мињоле иако је имао грешку је добар голман.Кутињо у Барси, може као Суарез из Ливерпула у Барсу, немам ту љутњу на Кутиња пошто навијам за Барсу и Ливерпул [emoji3]
                Партизан је вечан док су му Гробари верни!!!

Comment

• Kutinjo u Barsi ali sledece leto, a mozda ni tada.
                  IMG-20190614-192941
                  "A lot of football success is in the mind. You must believe you are the best and then make sure that you are."
                  Shankly-Paisley-Fagan-Dalglish-Benitez-Klopp

Comment

• Враћамо се

Comment

• Mogli smo Pepea da dovedemo za dzabe bukvalno, jos uvek je u dobroj formi.
                      Originally posted by Casiraghi
                      Al bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre Can
                      Ti nikad neces biti kao Joel Matip.

https://www.youtube.com/watch?v=Gxj_G6ExBTE
                      Srecan Mane svima koji slave.

Comment

• sigpic

“We have to change, from doubters, to believers, now.”
                        -Jürgen Klopp

Comment

• Taman procitao.
                          Svakako bi odlican posao, medju Top 3 vezna u francuskoj.

Comment

• Ja ga nisam gledao, koje policije pokriva? Ja se nadam Meyera da cemo pojuriti. Eno WH zavrsava Karvalja, kako bi nama on legao, 30 miliona je smesno
                            sloboda ili ništa

Comment

• Originally posted by mark it zero View Post
                              Ja ga nisam gledao, koje policije pokriva? Ja se nadam Meyera da cemo pojuriti. Eno WH zavrsava Karvalja, kako bi nama on legao, 30 miliona je smesno
                              Zadnji vezni, centralni. Sve sto nam treba trenutno. Nije idealan defanzivan vezni, ali mislim da je vanserijski kontrolor na terenu i pass master, ono sto sam ja video izuzetno je dobar na lopti, a takvog u ekipi nemamo na sredini. Naravno, nije operisan od defanzive, ali nije mu to forte svakako.
                              sigpic

“We have to change, from doubters, to believers, now.”
                              -Jürgen Klopp

Comment

• Zato je i jeftiniji duplo od Keite, ali sa obzirom na povredu Lalane za te pare bi bilo odlično i što je najvažnije ne bi bilo ni blizu neke bezvezne panične kupovine u zadnji čas.......
                                Piskaralo se onako sramežljivo i za Lemara, iskreno ja tek tu ne bi žalio neke para, a na kraju dana kao eventualnu zamenu za Kutinja se baš lupeta od Drakslera i Eriksena pa šta ti ja znam koga već ne
                                ¡Si Señor!

Comment

Working...
                                X