Originally posted by Adam The Llama
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC -YNWA
Collapse
X
-
Okle ja znam je li fake ili ne. Preneo sam jer je BTsport. Ono, meni svejedno. Brisite.
Naravno da je bolji Gylfi, hranio asistencijama sve mediokritete (Bony, Gomis, Llorente...). Coutinho ima 42 gola za 4,5 sezone. Siggi 37 golova za tri sezone u mrtvom Swanseau. O pozicionoj inteligenciji i teamworku da ne govorim. Cou je brazilac pa lakse pleni poglede, Gylfi je svaba - tu vec treba vise mozga i da se odigra i da se primeti. I Eriksen je bolji.
Comment
-
Originally posted by Abel View PostOkle ja znam je li fake ili ne. Preneo sam jer je BTsport. Ono, meni svejedno. Brisite.
Naravno da je bolji Gylfi, hranio asistencijama sve mediokritete (Bony, Gomis, Llorente...). Coutinho ima 42 gola za 4,5 sezone. Siggi 37 golova za tri sezone u mrtvom Swanseau. O pozicionoj inteligenciji i teamworku da ne govorim. Cou je brazilac pa lakse pleni poglede, Gylfi je svaba - tu vec treba vise mozga i da se odigra i da se primeti. I Eriksen je bolji.
Comment
-
Originally posted by Adam The Llama View PostOnda je moja greska, znaci prodaja Kutinja bi ustvari bila vrh biznis. Taman prodamo Kutinja za 120 i dovedemo Gilfy-a za 50.
Posao veka bi to bio.
Jbg, moje misljenje. Razumem koliko i zasto volite Kutinja, verovatno bih slicno rezonovao iz vasih cizama.
Comment
-
Да игра Кутињо у Јунајтеду, исто бих овако причао.
Него, размишљао сам да је Клоп гледао мало другачије на ситуацију. Рецимо капарисао Матића, а Хенда ставио да игра оно што је играо код Брендан, бокс-ту-бокс. Матић, Хендо и Кутињо би газили на средини, а овако ћемо гледати како Погба гази јер има Матића...
Comment
-
Originally posted by Победа View PostДа игра Кутињо у Јунајтеду, исто бих овако причао.
Него, размишљао сам да је Клоп гледао мало другачије на ситуацију. Рецимо капарисао Матића, а Хенда ставио да игра оно што је играо код Брендан, бокс-ту-бокс. Матић, Хендо и Кутињо би газили на средини, а овако ћемо гледати како Погба гази јер има Матића...
Comment
-
Originally posted by Adam The Llama View PostOpet fake news ostavljaju Junajtedovci, a vamo Sigurdson bolji od Kutinja...
Inace primetio sam, kad god je neka negativna vest o Liverpulu pa cak bila i fake oni odmah jure da postave ovde ili u PL temi. [emoji3]
Vladan prednjaci u tome.
Jeste već otrcana fraza ali stvarno nije bitno šta se piše....¡Si Señor!
Comment
-
Originally posted by Abel View PostOkle ja znam je li fake ili ne. Preneo sam jer je BTsport. Ono, meni svejedno. Brisite.
Naravno da je bolji Gylfi, hranio asistencijama sve mediokritete (Bony, Gomis, Llorente...). Coutinho ima 42 gola za 4,5 sezone. Siggi 37 golova za tri sezone u mrtvom Swanseau. O pozicionoj inteligenciji i teamworku da ne govorim. Cou je brazilac pa lakse pleni poglede, Gylfi je svaba - tu vec treba vise mozga i da se odigra i da se primeti. I Eriksen je bolji.sloboda ili ništa
Comment
Comment