Pa kapiram ja da ne treba ici po svaku cenu, ali ja uopste nisam cuo da smo u prici za bilo koga drugog osim Keite na CM. Jel moguce da je to jedini igrac koji bi bio boost? Ne postoji plan b? Takodje u odbrani, gde je vec realnije da dovedemo VVD-a, ali od onog trenutka kada smo "odustali" zvanicno od njega pa do danas ja nisam cuo nijedno drugo ime. Isto me zanima kako mislite da imamo dugu klupu kad smo doveli u odnosu na proslu godinu dva igraca? Racunate li Grujica kao dugu klupu? Ne znam, meni iskreno deluje dosta slabo, nedovoljno za sezonu povratka u LS.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC -YNWA
Collapse
X
-
Originally posted by mark it zero View PostNe postoji plan b?
Kad cujem to plan B sav se najezim.
Takodje u odbrani, gde je vec realnije da dovedemo VVD-a, ali od onog trenutka kada smo "odustali" zvanicno od njega pa do danas ja nisam cuo nijedno drugo ime.
Bolje da sede na klupi klinci, nego da dovodimo prosek likove da uzimaju mesto deci, jel tako?
Isto me zanima kako mislite da imamo dugu klupu kad smo doveli u odnosu na proslu godinu. dva igraca?
Imas i Kenta koji je dosao s pozajmice, i plus imas za godinu dana iskusnije TAA-a i Woodburna od kojih Klopp pravi ozbiljne igrace.
To je 5 novih igraca koji mogu da se koriste i u PLu lagano.
Comment
-
Klop radi ono sto je radio u Dortmundu...potpuno isti patern...Samo se nadam da transfer politika nece biti ista, ipak je LFC daleko znacajnije ime u evropskom fudbalu i to vlasnici ne smeju da zaborave...
Dakle, svake godine ocekujte promociju dva do tri mladica koji ce "ekplodirati"...on je mozda i najbolji trener za to..Trent, Kent,Solanke pa i Grujic za koga se prica da prilicno frustrira Klopa...Kazu da je odusevljen njegovim sposobnostima ali da ne moze da ga natera da radi...Gruju je i ovde bio glas da je malo lenj a to je kod Nemaca posebno, najgora osobina.."A football team is like a piano. You need eight men to carry it and three who can play the damn thing." Shankly
Comment
-
Sledece nedelje sigurno pocinje ova petorka nazad: TAA, Lovren, Matip, Moreno i Migs.
Mislim da ce TAA biti startni bek i kad se vrate ostali, i Bobija vec sprema da bude izvodjac penala s obizrom da Milner vise nece moci da igra beka.Last edited by Brian McShtull; 05-08-17, 18:38.
Comment
Comment