Announcement
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC -YNWA
Collapse
X
-
Zato sto ima skrivenih kvaliteta.sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
-
Ima skriveni talenat,da uvijek pogrijesi kad ne treba i da je star ko Grcka
Znam da nece igrati skoro nikako,ali ne vidim razlog zasto mu se daje placa bez razloga,samo bzv dajemo pare pa makar to bilo 10 000 funti sedmicno a mnogo je vise.TEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!
"There are only two sides in Liverpool. Liverpool and Liverpool reserves." - Bill Shankly
LFC:18+5=THE GREATEST
Comment
-
Originally posted by Joe Cole 10 View Post
Liverpul se oslobađa škarta sa velikom platom ali ostavlja izgleda škart s malom platomIO NON RUBO IL CAMPIONATO
ED IN SERIE B NON SON MAI STATO
C'E SOLO L'INTER
Comment
-
Originally posted by Joe Cole 10 View PostIma skriveni talenat,da uvijek pogrijesi kad ne treba i da je star ko Grcka
Znam da nece igrati skoro nikako,ali ne vidim razlog zasto mu se daje placa bez razloga,samo bzv dajemo pare pa makar to bilo 10 000 funti sedmicno a mnogo je vise.
Ne znam kako da te utjesim, ali izgleda da ce tako sigurno biti!Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.
Comment
-
Originally posted by Joe Cole 10 View PostsigpicGdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!
Comment
-
Sto volim kad ste ironicni ;)
Taj isti trener je prodao Torresa i od njegovih para kupio Suareza i Carrolla.TEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!
"There are only two sides in Liverpool. Liverpool and Liverpool reserves." - Bill Shankly
LFC:18+5=THE GREATEST
Comment
-
Od septembra ce se viditi,da li ce opravdati,kada bude pritisak na njima,LFC je odigrao kraj sezone rastereceno.
I steta sto Suarez nije dosao u Manc,to necu prezaliti,samo sam zelio dva igraca da dodju u Manc u ovih 10-ak godina,to je Tevez,i on je dosao nakon moje zelje,i sada Suazrez i on nije dosaosigpicGdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!
Comment
-
Originally posted by manda View PostOd septembra ce se viditi,da li ce opravdati,kada bude pritisak na njima,LFC je odigrao kraj sezone rastereceno.
I steta sto Suarez nije dosao u Manc,to necu prezaliti,samo sam zelio dva igraca da dodju u Manc u ovih 10-ak godina,to je Tevez,i on je dosao nakon moje zelje,i sada Suazrez i on nije dosao
Salu stranu, mislim da Suareza niko nije ni zeleo nesto spektakularno u januaru i Liverpul ga je prigrabio za mene veoma male parice-oko 25mil a pokazao se vec odmah bez priprema, bez uigravanja da je odlican igrac. Ono sto se meni ne svidja kod njega je njegovo ponasanje i temperament. Svaka njemu cast kao igracu, ali ponasanje mu je...sigpic
Comment
-
Originally posted by 'bacpoola View PostJel se ovo odnosilo na Celzijeve ili Mancesterove navijace ?sigpic
Comment
-
Comment