Ne sporim da je Tobi u top 5 stopera u ligi al mi je jako nezgodno da procenim njegov pravi kvalitet jer ispred sebe ima 6 igraca koji su defanzivno najorganizovanija jedinica u ligi.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC -YNWA
Collapse
X
-
Originally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
-
Dobro, i sa Salahom je bila ista priča, pa vidimo kako se završilo...
Za napadača mi je jasno da nećemo nikoga dovoditi, ali izgleda da Klopp baš veruje Milneru, što sam i očekivao. Sigurno da mora doći neka rotacija, tako da uz Salaha, Keitu i štopera očekujem i levog beka i da završimo prelazni.
Golman u januaru, ako Minjole upropasti priliku koju mu Klopp daje.I LOVE HOUSE MUSIC!!
Comment
-
Originally posted by Победа View PostДелује да ћемо хтети после Салаха само још 2 играча. Интересантно..
Ali kako stvari stoje i jednog ako dovedemo bice super.
Comment
-
Pa od svih igraca koje si nabrojao samo trojica su veznjaci, a dvojica mogu da igraju DM-a(Hendo i Naby). Ovi ostali su svi imali free role, Ejariu i Grujica ne racunam uopste nisu oni ni blizu prvom timu. Znaci imas samo 2 igraca na toj poziciji, s tim sto je Hendo cesto povredjen. Ali ponavljam losi su ovo izvori, i daleko je ovaj transfer od gotovog za sad.
Comment
Comment