Originally posted by z0La
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC -YNWA
Collapse
X
-
Originally posted by Jax Teller View PostNije valjda da ce i dalje Milner igrati beka Gotivim ga ali stvarno je ovo dovodjenje beka pod moranje.I LOVE HOUSE MUSIC!!
Comment
-
Meni je taj Kulibali bas prosek.Originally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
-
Kante 30 miliona, Keita 80, a vazi. Pa ni Radja ne kosta toliko. Za duplo manje je Vidal otisao u Bajern iz Juventusa u onim godinama i onakvoj formi. Stvarno vise ne znaju dje udaraju niti ima ikakvog smisla sve ovo. Veratija bi Barsa da uzme za 80 miliona, a deriste sa jednom sezonom u nogama toliko kosta.sigpic
Comment
-
Originally posted by Adam The Llama View PostZola sta bi ti pre Virgila za 70m ili Koulibalya za 40m?
Sent from my HTC One_M8 dual sim using Tapatalk
Ma neće Lajpcig da prodaje Keitu, nego ovako lupe cifru koju znaju da niko neće platiti. Ili još bolje, nađe se neka budala koja će dati tolike pare...I LOVE HOUSE MUSIC!!
Comment
-
Nije njima toliko do para. Debitanti u LŠ, klub koji raste, ne vidim zašto bi ga prodavali. Pogotovo zato što im je važna karika u timu. Ne možemo dati 150 miliona na Virgila i Keitu, ne bi bilo realno, a ne bih to ni voleo. Ako Junajted uzme Matića, ja bih na prvu kupio Fabinja, bez razmišljanja...
Liverpool aren’t actively looking to sell Daniel Sturridge this summer & he hasn’t said at any point that he wants to leave. (James Pearce)
p.s.
Last edited by z0La; 26-06-17, 16:44.I LOVE HOUSE MUSIC!!
Comment
-
Zasto ne mozemo da damo 150m(ustvari £140m)?
Ako bi kojim slucajem dosli Naby i Virgil mi automatski postajemo konkurenti za titulu. Samo nam ostaje golman pod znakom pitanja i levi bek(kojeg je Milner sasvim solidno izneo prosle sezone).
Ako prodamo ove koje prodajemo, dobicemo za njih 60,70m bez Staridza. (Sakho, Markovic, Moreno, Ojo?...)
I onda ti Naby i Virgil ispadnu 90m.
Comment
-
Nismo jednostavno klub koji daje tolike pare na 2 igrača, to znaš i ti jbga. Mogu da vidim Virgila, jer je Klopp baš zaigrizao, ali obojicu za te pare jednostavno ne vidim.
A iskreno, dati 80 miliona za Keitu je po meni baš mnogo. To mu dođe duplo otprilike. Dodaj 20 miliona na to i kradi Veratija Barsi kad smo već u ludačkim ciframa...I LOVE HOUSE MUSIC!!
Comment
-
Ne mozes tako da gledas, Verati mozda ne bi ni hteo da igra u Liverpulu.
Virgil i Naby zele obojica da igraju u Liverpulu.
Ovo je sad biti ili ne biti, ocemo li ostati midtable tim ili cemo biti konkurenti za trofeje.
Uostalom pre roka se pominjala cifra od 200m, a ovi transferi se uklapaju u tu cifru. Ne znam sta je problem da se potrosi, igraci koji nam trebaju na pozicijama koje nam trebaju i plus zele da igraju kod nas ne propusta se ovakva prilika.
Comment
Comment