Announcement
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC -YNWA
Collapse
X
-
Originally posted by AK47 View PostLjudi uopste nije previse para na Salaha...sasvim realna cijena
Comment
-
Nagledao sam se Rome i ne podcjenjujem nicije misljenje samo cu dati svoje...
- 25 golova i 17 asistencija u dvije sezone samo Serija A
- Dzeko dao milion golova,a Mo mu je namjestio barem pola
- sto se tice godina tek mu ide najbolje,a vec je iskusan relativno
- Bog samo zna sta je prilika iskreirao za sebe i za druge i istina je da promasi katastrofa nekad,ali sve se to moze popraviti kad imas tako potentnog igraca
Ovaj igrac ima mane,ali reci da su bacene pare i da je nesto aman preplacen nije tacno...Zeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Originally posted by Adam The Llama View PostProto kaze da masi sve zivo, a Vladan da mu je realizacija najgora na svetu. Ja kalco ne pratim, pa nisam bas upucen. Ali na osnovu ovih komentara, bacenih 45-50miliona.
ali ce ulaziti u sanse kao blesav i praviti ogromnu razliku.sigpic
Comment
-
Ajde molim vas, pa da ga je Junajted ganjao, kostao bi 65 miliona.Originally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
-
Originally posted by Победа View PostСамо се Пиксар буни, он би дао за Ван Дајка 100м, али не би Салаха за 40.
Comment
-
-
Odlično pojačanje! Ne znam kako možemo jeftinije da dovedemo igrača koji je prošle sezone imao 19 golova i 15 asistencija. Ako prosek sa prosečnom sezonom košta 30 miliona...
Nek ima pola od ovoga kod nas sledeće sezone i ja zadovoljan.
Što se tiče Keite, mislim da teško može nešto tu da se uradi. Nadam se da Kloppara ima neku zamenu spremnu.I LOVE HOUSE MUSIC!!
Comment
-
Postoji više opcija kako će Klopp da ih uklopi, teško je sad uopšte i pretpostaviti. Možda čak i formaciju promenimo. Drago mi je da će Cou da pređe u sredinu. Mane i Salah po bokovima dok ih on hrani loptama....zvuči stvarno odlično.I LOVE HOUSE MUSIC!!
Comment
-
Originally posted by z0La View PostPostoji više opcija kako će Klopp da ih uklopi, teško je sad uopšte i pretpostaviti. Možda čak i formaciju promenimo. Drago mi je da će Cou da pređe u sredinu. Mane i Salah po bokovima dok ih on hrani loptama....zvuči stvarno odlično.1. Andrey Rublev
2. Thanasi Kokkinakis
3. Alexander Zverev
4. Ernesto Escobedo
Renesansa tenisa u 2016 godini.
Comment
-
Originally posted by Adam The Llama View PostNije njo nego no, ne znam gde vidis to J u Firmino.
Daj neki primer dostupnog WC veznjaka.
A stoper i golman i levi bek nam ne trebaju?
Dostupan je svako kad se plati, možda pokušati sa Hamšikom. Eventualno Naingolanom. Da se pojačamo na sve tri pomenute pozicije, manje bi nam vrijedilo od kvalitetnog veznjaka.1. Andrey Rublev
2. Thanasi Kokkinakis
3. Alexander Zverev
4. Ernesto Escobedo
Renesansa tenisa u 2016 godini.
Comment
Comment