Announcement

Collapse
No announcement yet.

Liverpool FC -YNWA

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Pa i nije baš tako slučaj. Hendo ima večito problem sa tim stopalom. Video si i sam kako se Mane povredio. Noga mu ostala ispod Bejnsa. Lallana preforsiran, ali ne samo od strane nas, nego i od reprezentacije. Coutinjo imao onaj nezgodan udarac na utakmici. Staridz klasika, njega ne treba ni pominjati. To mu dođu neke glavne povrede.
    I LOVE HOUSE MUSIC!!

Comment

• Sán‏ @Zizouology 4m
      - @LuisFGAmorin in Porto Alegre claims Liverpool's official offer of £23m for Luan was made on May 6th, and has been accepted by Grêmio.
      ....

Comment

• Sutra treba da se obrati paznja na Firmina, ako opet podbaci treba Klop da ga izbaci iz prve postave za sl. sezonu.

Comment

• Firmino igra poziciju koja mu ne leži. To igra zbog povrede Mane-a, jer nemamo koga da stavimo tamo. Imamo Lallanu, ali on više vredi na sredini. Firmino je igrač po Kloppovoj meri i ne verujem da će ga izbaciti.
          I LOVE HOUSE MUSIC!!

Comment

• Originally posted by z0La View Post
            Pa i nije baš tako slučaj. Hendo ima večito problem sa tim stopalom. Video si i sam kako se Mane povredio. Noga mu ostala ispod Bejnsa. Lallana preforsiran, ali ne samo od strane nas, nego i od reprezentacije. Coutinjo imao onaj nezgodan udarac na utakmici. Staridz klasika, njega ne treba ni pominjati. To mu dođu neke glavne povrede.
            Знаш да је нама сваки играч имао ове сезоне повреде осим Мињолеа?

То не може да буде случајност, за неке играче си у праву, али су се повређивали Ловрен, Матип, Клајн итд. То прати Клопа кроз целу тренерску каријеру.

Comment

• Neke povrede su nastale zbog toga, ali ljudi preteruju. Svaka povreda koja se desi odmah bude zbog toga. Promenili smo igru, nema više onog suludog presinga, smanjili smo intezitet. Glavne povrede su nam nastale nesrećnim slučajem. Ovih manjih uvek ima, i uvek će ih i biti.
              I LOVE HOUSE MUSIC!!

Comment

• Мињоле

Клајн Ловрен Матип Милнер

Џан

Лалана Вајналдум

Стариџ Фирмино Кутињо

Мора овако нешто сутра, једноставно мора.

Comment

• I ja bi voleo tu postavu. Vreme je da Staridzu da šansu.

Nego, čitam po tviteru da je Firmino nešto povređen, i da sutra neće početi...
                  I LOVE HOUSE MUSIC!!

Comment

• Originally posted by z0La View Post
                    Firmino igra poziciju koja mu ne leži. To igra zbog povrede Mane-a, jer nemamo koga da stavimo tamo. Imamo Lallanu, ali on više vredi na sredini. Firmino je igrač po Kloppovoj meri i ne verujem da će ga izbaciti.
                    Kako mu ne lezi? Odlicna mu je Maneova pozicija s obzirom da igra laznu devetku.
                    Ja mislim da nije on za CF, iako ju je mnogo puta igrao ove sezone, zavrsnica mu nije toliko jaka strana. Staridz mora tu da igra.

Comment

• Па зашто не игра ништа већ једно време?

Није он десно крило, он је предњи везни, игра одма иза нападача или може као лажна деветка. Штета што смо отерали Бентекеа, Фирмино иза истог би експлодирао.

Comment

• Moramo pobediti i WH i Boro, zasto sam ja mislio da nam je bod dovoljan protiv WHa
                        Originally posted by Casiraghi
                        Al bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre Can
                        Ti nikad neces biti kao Joel Matip.

https://www.youtube.com/watch?v=Gxj_G6ExBTE
                        Srecan Mane svima koji slave.

Comment

• Mislim da ima uticaja i to sto je odigrao skoro sve utakmice u sezoni.
                          Ne secam se kad je zadnji put igrao prednjeg veznog, ove sezone je uvek bio u vrhu napada, a za igraca tog kalibra promena napadacke pozicije sa leve na desnu ne moze da bude opravdanje za losu igru.
                          Jednostavno kao da nema koncentraciju, veoma cesto mu je prvi dodir kod prijema los i to u kljucnim trenucima, mlaki zavrsni udarci..
                          Od onda kada su ga uhvatili pijanog da vozi, kao da nije vise isti igrac, pre toga je stvarno kidao.

Comment

• Могуће је да си у праву, али по природи он није нападач нити крило. Писао сам на овој теми о томе, највише бих волео да код Клопа видимо 4-2-3-1 и да иза нападача буде трио Кутињо-Фирмино-Мане прови мањих екипа.

Comment

• Originally posted by limun View Post
                              Kako mu ne lezi? Odlicna mu je Maneova pozicija s obzirom da igra laznu devetku.
                              Ja mislim da nije on za CF, iako ju je mnogo puta igrao ove sezone, zavrsnica mu nije toliko jaka strana. Staridz mora tu da igra.
                              Mislim da manje učestvuje u igri na ovoj poziciji. Kad je igrao CF-a, često je razigravao saigrače, igrao duple pasove, otvarao prostor za druge igrače, prosto imao nekako više vremena sa loptom. Mislim da mu Mane-ova pozicija ne odgovara jer nema tu prodornost i eksplozivnost kao Mane. Brz je on i ima tehniku, ali nekako nije to to.

I na ovoj poziciji često on ulazi u sredinu, ali deluje da mu ne odgovara pozicija, bar meni. Kod Mane-a znaš, prima loptu i nestaje u sekundi, kao munja. Firmino je nekako više, primim loptu, sačekam malo, probam dribling...nema eksplozivnosti. Ima i do toga što si napisao, da je odigrao mnogo utakmica.

Mene zabrinjava što nam bekovi u poslednje vreme ništa ne doprinose u napadu. Ne sećam se kad sam video Klajna da je uradio nešto u napadu, pa ni Milnera.
                              I LOVE HOUSE MUSIC!!

Comment

• Definitivno bez Firmina danas, potvrdio Echo.

Alternative...? Lallana na njegovo mesto ili eventualno Staridz?
                                I LOVE HOUSE MUSIC!!

Comment

Working...
                                X