Announcement
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC -YNWA
Collapse
X
-
Jedan od njih dvojice će sigurno početi, nekako sam mišljenja da će to biti Staridž, ali videćemo još.
Za razliku od juče Lalana će se verovatno vratiti u vezu, i tako sa Denijem bi opet imali 4-3-3, ih kada bi samo još sutra nekako izgurali, posle se raspored već vraća u neku normalu.¡Si Señor!
Comment
-
Posle.
Niko nije uspeo ove sezone da zatvori Siti kao mi sinoc. Siti jednu sansu nije imao 90min, a da je Firmino bio malo koncentrisaniji lagano je moglo da bude 3:0 u prvom poluvremenu.
Na kraju jos bolje sto je bilo 1:0, zato sto smo uspeli da uradimo ono sto bih ja voleo da vidim cesce, da bukvalno umrtvimo utakmicu i da se 45min nista ne desava. Gde je to bilo protiv Bournmoutha Kloppe?
Lallana, Klavan i Gini mozda i najbolje utakmice u Liverpulu.Last edited by Brian McShtull; 01-01-17, 22:13.
Comment
-
Originally posted by Adam The Llama View PostNa kraju jos bolje sto je bilo 1:0, zato sto smo uspeli da uradimo ono sto bih ja voleo da vidim cesce, da bukvalno umrtvimo utakmicu i da se 45min nista ne desava. Gde je to bilo protiv Bournmoutha Kloppe?
Comment
-
Originally posted by Pobeda.. View PostДесила се та утакмица, али не знам да ли си приметио колико Клоп учи из својих грешака и ради на томе. Био је свестан шта му се десило у Дортмунду што се тиче повреда па је ангажовао врхунског кондициониг тренера који ради 10+ година у Бајерну. Био је свестан да не може да игра константно свој стил игре, већ да је боље да екипа уме да се прилагоди противнику. Против Ситија је умртвио утакмицу и потпуно затворио Сити, и то је нешто ново што до сада нисмо видели. На почетку сезоне си био велики песимиста причајући да ћемо бити 5-6, док сам се ја надао евентуалној борби за титулу иако у себи нисам мислио да је то реално. Дошли смо у ситуацију да после 19 кола имамо -6 и та разлика је због невероватног низа Челсија и нашег невероватног кикса против Бормута. На Енфилд нам долази Челси и ако ми будемо играли како смо до сада и одрадимо наш део посла, не сумњам да ћемо престићи Челси, који ће кренути да кикса.
Ogromna je zaliha ovih +6, neću da te lažem.
Comment
-
Originally posted by Brajkula View PostSve si ti ovo super zamislio, Čelzi doista mora jednom i kiksnuti, samo što si smetnuo s uma da će i Liverpul isto tako kiksirati.
Ogromna je zaliha ovih +6, neću da te lažem.Last edited by Победа; 01-01-17, 23:42.
Comment
-
Pricao sam ja Nashu u maju/junu da ove sezone mora da se napadne titula, ali prelazni rok smo odradili lose. Nama i dalje trebaju 1,2 igraca da uzmemo titulu. Top golman i top veznjak, ostale pozicije su sve manje vise dobre. Ne mozes ti da uzimas titulu sa MIngoleom, on ce kad tad vezati nekoliko kikseva, a Karius je jos mlad i neiskusan njemu treba dati vremena. Ali ova sezona nam je bila sansa da uzmemo titulu, kada ni Pep ni Jose nisu sklopili tim, ali jbg.Last edited by Brian McShtull; 02-01-17, 10:04.
Comment
-
U ovakoj konkurenciji, uzeo bih top3, top4...evo sad da mi ponude. Titulom se ne treba opterećivati, bar ovu sezonu. Uživajte u igri, Klopp je napravio jednu podmazanu mašineriju. Titula ako dođe super, ako ne dođe, ja se neću razočarati. Polako, ima vremena, tek isplivavamo iz taloga u kom smo dugo bili.
Jel neko zapamtio onaj trenutak kad Migs dribla Aguera i posle kao rukama pokazuje Enfildu "Opušteno, sve je pod kontrolom"? E, to je to...I LOVE HOUSE MUSIC!!
Comment
Comment