Sturridge pocinje, deluje kao 4-3-3, a moze vrlo lako biti i dijamant.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC -YNWA
Collapse
X
-
Je li ovo Georginio brat fakat kapiten ili su se ovi na rezultatima nesto zajebali, sto im i nije strano ?
http://eplstream.net/matches/liverpo...ive-stream.php
Eto Zola, sasvim slucajno sam nasao ovu stranicu, a strimovi fantasticni
Comment
-
-
Ni Suarez, Gerard ni Dudek nece vam danas pomoci.
RUSI LIVERPUL!Last edited by Dule Krtola; 20-08-16, 15:42.
Comment
-
Ovo je toliko loše bilo da nije vredno komentara. Toliko bezidejno, bez ikakve želje, sporo, mrtvo. Henderson dečko mislim da se i dan danas pita čime je zaslužio traku, nadam se da posle ovoga dolazi veznjak jer je to baš neophodno. Mane nam je najopasniji igrač, brzina koju poseduje je neverovatna, bas nam je falio iz drugog plana danas.sloboda ili ništa
Comment
-
Klopp mora da se preispita, i da sam sa sobom vidi sta hoce sa ovim timom. Sta hoce sa Milnerom na beku, sta hoce sa Mingoleom na golu, sta hoce sa Wajnaldumom u vezi, sta hoce sa ovim igracima, sta je nama cilj, top4 sigurno nije. Jbg razocaran sam, drugo je kolo, ima puno vremena da se sve preokrene, ali danasnji pristup i odluke Kloppa kao i njegove izjave i govor tela posle meca mi uopste ne ulivaju nadu.
Послато са HTC One_M8 dual sim уз помоћ Тапатока
Comment
-
Originally posted by PiXarr View PostKlopp mora da se preispita, i da sam sa sobom vidi sta hoce sa ovim timom. Sta hoce sa Milnerom na beku, sta hoce sa Mingoleom na golu, sta hoce sa Wajnaldumom u vezi, sta hoce sa ovim igracima, sta je nama cilj, top4 sigurno nije. Jbg razocaran sam, drugo je kolo, ima puno vremena da se sve preokrene, ali danasnji pristup i odluke Kloppa kao i njegove izjave i govor tela posle meca mi uopste ne ulivaju nadu.
Послато са HTC One_M8 dual sim уз помоћ Тапатока
Comment
Comment