Sad se pominje i Medel. Medel i Vajnaldum bi odradili posao
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC -YNWA
Collapse
X
-
From Spain: Jurgen Klopp can secure Mathieu for just €10m if he wants him.sigpic
Comment
-
Fali nam defanzivni igrac na sredini terena. Can to nije. Henderson i Milner nemaju kvalitet za to. Allen isto nema kvalitet dovoljan, a Lucasa necu spominjati.
Vise bih voleo Medela nego Vajnalduma ..
Je l' se spominje nesto za levog beka ili se ceka da se resi situacija oko sredine terena ?
Comment
-
Za 6.mesto, i Spursi su ispred nas lagano.
Shamal!!!Last edited by Brian McShtull; 20-07-16, 23:53.
Comment
-
Originally posted by Insomnia. View PostFlanagan takođe otišao.
Ako nista, neka ovaj rok barem posluzi da se resimo nekih amatera. Baloteli i Benteke sledeci na listi, nadam se da ce Allen postici dogovor sa Stokama. Flanagana su trebali da prodaju, ali ajde nema veze. Lucas ne znam sta jos radi u klubu, pre bih ubacivao Ejariu u vatru nego gledao raspalog Lucasa. Mislim da je Moreno dobio skoro pune dve sezone, i nista pozitivno u defanzivi jos nisam video, za mene ce biti najvece razocarenje ako on bude bio prva opcija i sledece sezone, sa njim na beku top4 je nemoguca misija.Last edited by Brian McShtull; 21-07-16, 03:46.
Comment
-
Kaze Paul Joyce Wijnaldum za 25m done deal.
A takodje se spominje i Amavi, to bi bilo bas ono pojacanje u stilu Kloppa, vrlo vrlo dobar levi bek, rekao bih fantastican, a ispod radara zbog vec poznatih partija Aston Ville.
Ovaj deal za Allena me ne cudi, ali ce me jako zacuditi da sa ovom ekipom Klopp udje u ligu, mora tu jos jedan veznjak doci nema sile, jos Lucas navodno povredjen a i on treba da ide.sigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
-
Ma verovatno dolazi jos jedan vezni, kontam da treba prvo da se prodaju Benteke i Baloteli, pa ce se ici na nekog ozbiljnog igraca. I Canu da se da lepo traka oko ruke.
Mada i Shamal moze da igra zadnjeg veznog, s njim su titule zagarantovane.
Послато са HTC One_M8 dual sim уз помоћ ТапатокаLast edited by Brian McShtull; 21-07-16, 18:42.
Comment
Comment