Анте Ћорић ?
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC -YNWA
Collapse
X
-
Nešto mislim da on odbija da ide na pozajmicu, već da hoće jednostavno da ide. Znam da se na kraju prošle sezone pominjalo nešto da bi mogao na pozajmicu...
Liverpool defender Martin Skrtel is on the brink of completing his £5.5million move to Fenerbahce.
The Reds recently accepted a bid from the Turkish outfit, who have now announced they are discussing personal terms with the Slovakia international.I LOVE HOUSE MUSIC!!
Comment
-
Zao mi je Ibe, mislio sam da ce pokidati proslu sezonu, jer je pripreme pokidao, kada ono on katastrofa. Ma da i da je imao dobru sezonu nema sta da trazi pored Ojo-a, zverina u najavi (za njega sam bar 90% sigurniji da ce biti ).
Mada mozda bude Buy Back klauzula za Ibe.
Comment
-
Ma glava je u pitanju. Nešto njemu u glavi nije 100%. Jednu utakmicu(jedna od retkih) ga vidiš kako kida, jedan od najboljih, a na drugoj teška kurcobolja. Niti kretnje, niti zalaganja, mozak funkcioniše na nekih 35%. Ostalih 65% razmišlja o ko zna čemu.
Voleo bih da vidim šta Klopp može da uradi sa Markecom. Da li može da mu ulije to samopouzdanje koje mu je falilo na mnogo utakmica kad je igrao.I LOVE HOUSE MUSIC!!
Comment
-
Originally posted by z0La View PostMa glava je u pitanju. Nešto njemu u glavi nije 100%. Jednu utakmicu(jedna od retkih) ga vidiš kako kida, jedan od najboljih, a na drugoj teška kurcobolja. Niti kretnje, niti zalaganja, mozak funkcioniše na nekih 35%. Ostalih 65% razmišlja o ko zna čemu.
Voleo bih da vidim šta Klopp može da uradi sa Markecom. Da li može da mu ulije to samopouzdanje koje mu je falilo na mnogo utakmica kad je igrao.
Valjda ce resiti problem sa levim bekom, ali samo da to ne bude Ben Chilwell.
Comment
-
Originally posted by somborac View Post#Piksi ArenaSport1 20.00
Comment
-
Originally posted by Brajkula View PostA gde je Gruja ?
Mane prilično solidan u prvom poluvremenu. Neki lepi pasovi i jedna dobra šansa. Firmino mi izgleda nabacio nekoliko kila viška. Moraće lepo da se oznoji na pripremama. Markec omašio prazan gol..
E da, drago mi je zbog Ingsare što ga je metnuo. Mogao je još koji, al dobro...
Što se tiče klinaca, onaj mali Ejaria sasvim solidan. Mali Aleksnader imao dobar prodor kod gola Ingsa, ni on nije loš.
Last edited by z0La; 08-07-16, 22:17.I LOVE HOUSE MUSIC!!
Comment
Comment