Originally posted by nikola_bg
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC -YNWA
Collapse
X
-
Ni ja ne videh ništa za golmana, ali svakako zanimljiva vest...
Tek pogledah danas tekmu i iskreno, Siti je zasluženo uzeo. Imali su baš mnogo dobrih šansi (tj. uglavnom Sterling). Minjole je svašta branio, svaka mu čast na tome...ima on tako momenata kad brani, ali onaj gol je presmešan. Da mu onako prođe lopta ispod ruku, i to u finalu kupa.. (Oduševim se jednom u 20 tekmi kad tako brani, i onda se setim De Hea-e i da on tako brani svaku drugu utakmicu i smorim se). Vidim da ga Klopp i dalje podržava, ali realnost je da moramo uzeti novog golmana na leto...
Staridz mi je previše mek. Razumem ja da se on tek vratio posle povreda i sve, ali svaki duel mu je otprilike 50% njegovih mogućnosti. Nadam se da će se malo okuražiti sa vremenom. Malopre pročitah da je neizvestan za sutrašnju utakmicu. Mogu samo da se nadam da ne stigne vest.... "ruled out for 4-5 weeks"...I LOVE HOUSE MUSIC!!
Comment
-
Joao Teixeira ce izgleda nastaviti karijeru u Fiorentini. Talentovan momak koji nikad nije pokazao do kraja svoj talenat, ugovor mu istice na kraju sezone, a s obzirom da je samo godinu dana mladji od Coutinha, tu vise nema ni prostora da se on ceka.sigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
-
Ma nije povredjen Staridz, ne baksuziraj. Covek je odigrao 120minuta, eeej, pre toga je igrao svaku po 60min, morao je da odmori danas. Meni sastav izgleda skroz ok, s obzirom da ovaj dvojac mora da odmori, tek sto su se vratili s pauze, igraju maltene svaku utakmicu.Last edited by Brian McShtull; 03-03-16, 15:39.
Comment
-
Mnogo važna pobeda što se tiče psihe. Da se zaboravi kup i da se nastavi dalje i da se okrenemo polako LE...
Na stranu što je Šiti bio mnooogo očajan danas, odlično su momci odigrali. Grizli smo na sve strane...
Nastavlja se teror Firmina protiv Građana....I LOVE HOUSE MUSIC!!
Comment
-
Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
Comment