Zanimljivo je da neko ne radi svoj posao, i to ceo svet vidi, a on dobije i vecu platu i novi ugovor. Vise nema smisla nervirati se, postali smo cirkus od kluba...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC -YNWA
Collapse
X
-
Ja sam juce igrao keca na Liverul i ja ne verujem kako su oni primili ona 2 gola... Prvi gol je Minjoleov, znaci mogao je odbraniti kako je hteo, a njemu ispod ruke prosla, nista specijalno nije bio udarac.
A drugi ona crncuga se vrti na Liverpulovoj polovini, 3 igraca i niko da mu uzme loptu, Kolo Toure gleda, onda Defoe okrene maestralno Sakhoa i Mignolet nista tu nije mogao... Bitno da je Allen nasim nesposobnjakovicima dao gol u 90-om...Originally posted by maliajnstajnArsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.
Comment
-
Originally posted by Topdzija View PostJa sam juce igrao keca na Liverul i ja ne verujem kako su oni primili ona 2 gola... Prvi gol je Minjoleov, znaci mogao je odbraniti kako je hteo, a njemu ispod ruke prosla, nista specijalno nije bio udarac.
A drugi ona crncuga se vrti na Liverpulovoj polovini, 3 igraca i niko da mu uzme loptu, Kolo Toure gleda, onda Defoe okrene maestralno Sakhoa i Mignolet nista tu nije mogao... Bitno da je Allen nasim nesposobnjakovicima dao gol u 90-om...
Comment
-
Klopari je izvadjeno slepo creve, pa nece jos na nekoliko utakmica biti prisutan. Valjda ima karme, pa ce biti drugacije sledece sezone.
Edit: Mislim da je vreme da su pruzi sansa mladom gosi Wardu sad u kupu, od onog sto Minjole radi ne moze gore, moze samo bolje.Last edited by Scouser; 08-02-16, 11:45.
Comment
-
Couuu mačka u prvih 11....
Valjalo bi i da Dany dobije neke minute, bar 30ak. A taman se obradovah što ću konačno da vidim malog Warda u akciji, kao ono. Ne znam čime je stvarno Migs zaslužio toliko poverenje...
Šta u njemu Kloppara vidi, nije mi jasno...I LOVE HOUSE MUSIC!!
Comment
-
Iz utakmice u utakmicu samo razocarenja.Bas se vidi koliko Staridz i Cou odskacu od ostalih,sa Firminom to moze sasvim solidno da izgleda.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Smilovao se FSG, i vratio cene na staro, cak i najjeftinije karte su sada jos jeftinije, a najskuplje ce biti po starom 59£.
Last edited by Brian McShtull; 10-02-16, 23:23.
Comment
Comment