Announcement

Collapse
No announcement yet.

Liverpool FC -YNWA

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• sigpic

Comment

• Tačno ne znam koji je gori, Skrtel sa ovom ćurkom na glavi ili Moreno koji peva...
      I LOVE HOUSE MUSIC!!

Comment

• Lepo napreduje

Comment

• Procitah negde da je Liverpul bez pobede na boxing day od 2010-e. Nadam se da ce se to danas promeniti iako nece biti lako. Bilo bi lepo da uzmemo neke bodove za promenu

Comment

• ¡Si Señor!

Comment

• Somi kako je uspeo Klopp da dobije lisice, sa govnima???
              IMG-20190614-192941
              "A lot of football success is in the mind. You must believe you are the best and then make sure that you are."
              Shankly-Paisley-Fagan-Dalglish-Benitez-Klopp

Comment

• Originally posted by PiXarr View Post
                Somi kako je uspeo Klopp da dobije lisice, sa govnima???
                Jesi ti prirodno glup il se pravis glup?
                Pa nije dobio Barcelonu... I sam znas da je ovaj tim prosjecan i da fali nekoliko igraca da bi Klop mogao nesto da napravi, isto tako i sam si pljuvao ovaj tim.

Comment

• Jürgen Klopp on Divock Origi's injury: "Hamstring is the shit word of the year for me."
                  sigpic

“We have to change, from doubters, to believers, now.”
                  -Jürgen Klopp

Comment

• Lovren odigrao najbolju utakmicu otkad je dosao u LFC. Benteke jeste da je dao gol, ali ona promasena na kraju utakmice... nemam reci, aj da je bio Sakho pa bi mi bilo jasno, ali napadac vredan 32 mil. treba ono zmureci da realizuje. Kontam da su nam novogodisnje zelje vecini da Sturridge ostane zdrav.

Comment

• IMG-20190614-192941
                      "A lot of football success is in the mind. You must believe you are the best and then make sure that you are."
                      Shankly-Paisley-Fagan-Dalglish-Benitez-Klopp

Comment

• Nash je u nekoj drugoj temi isticao promašene transfere Beniteza, ali ja sam uvek tvrdio da medalja ima dve strane...., ovaj Juda i nije baš bio toliki promašaj

Last edited by somborac; 28-12-15, 15:47.
                        ¡Si Señor!

Comment

• Stojadinović potvrdio: Marko Grujić ide u Liverpul!

"Čekamo da dobijemo poziv iz ambasade Velike Britanije. Markov pasoš je tamo, treba da se završi procedura oko vize. Što bi se reklo, sada je "mrtvo more". Kad dobijemo vizu putovaćemo u Englesku, jer je takav dogovor sa ljudima iz Liverpula", rekao je za Kurir Zoran Stojadinović.
                          www.facebook.com/MilanVesti sigpic

Comment

• ¡Si Señor!

Comment

• Tokom tekme sam imao osećaj da se sa ovakvom igrom samo Sanderlend može dobiti trenutno u PL, ali mislim da je dosta teško igrati protiv ekipe koja i kući igra bunker....
                              Sve u svemu rani gol u 2. poluvremenu je dao mogučnost da rutinski uvaljaju još koji, ali škripi tu još mnogo što šta, pojma nemam kako će izgurati ovaj raspored sa jednim jedinim napadačem u timu
                              ¡Si Señor!

Comment

• Benteke paradoksalni napadac. Covek dvaput zaredom match winner, i u isto toliko situacija promasuje nemoguce.
                                Ovo sa Hendersonom i njegovom petom me dosta zabrinjava. Od pocetka meca je delovao lose i netipicno.
                                sigpic

“We have to change, from doubters, to believers, now.”
                                -Jürgen Klopp

Comment

Working...
                                X