Ne kazem da je istina,smao znam sta se pise i dobro sam upucen,ne mozete ni Vi da kazete da je sve tacno ;)
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC -YNWA
Collapse
X
-
http://www.liverpoolfc.tv/news/lates...ds-of-pro-plus
Selvi prica o tome kako se oseca kad navijaci pevaju himnu i evo jednog dela sta je kralj rekao:
"When they're singing You'll Never Walk Alone it makes the hair stand up on the back of your neck - not that I've got much hair. It's just something I can't describe.sigpic
Comment
-
Evo nesto sto sam slucajno pronasao...kakva koincidencija.
06/03/11 Liverpool FC–Man United 3-1/Referee Phil Dowd
09/01/11 Man United–Liverpool FC 1-0/Referee HOWARD WEBB
19/09/10 Man United–Liverpool FC 3-2/Referee HOWARD WEBB
21/03/10 Man United–Liverpool FC 2-1/Referee HOWARD WEBB
25/10/09 Liverpool FC–Man United 2-0/Referee Andre Marriner
14/03/09 Liverpool FC–Man United 4-1/Referee Alan Wileysigpic
Comment
-
Nema tu slucajnosti vjeruj mi
Ne znam jel namjerno ili ne,ali taj covjek nas je toliko puta ostetio ;)TEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!
"There are only two sides in Liverpool. Liverpool and Liverpool reserves." - Bill Shankly
LFC:18+5=THE GREATEST
Comment
-
Pa normalno da ce to reci.
Ako on zeli da ide iz kluba oni mu samo dizu cijenu tako,ako kazu njemu se ne ostaje odmah ostali klubovi znaju da ce ga za manju svotu novca moci dovesti ;)TEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!
"There are only two sides in Liverpool. Liverpool and Liverpool reserves." - Bill Shankly
Comment
-
Originally posted by Black Mamba 24 View PostEvo nesto sto sam slucajno pronasao...kakva koincidencija.
06/03/11 Liverpool FC–Man United 3-1/Referee Phil Dowd
09/01/11 Man United–Liverpool FC 1-0/Referee HOWARD WEBB
19/09/10 Man United–Liverpool FC 3-2/Referee HOWARD WEBB
21/03/10 Man United–Liverpool FC 2-1/Referee HOWARD WEBB
25/10/09 Liverpool FC–Man United 2-0/Referee Andre Marriner
14/03/09 Liverpool FC–Man United 4-1/Referee Alan Wiley
Comment
-
Jeste samo je i u toj utakmici mogao dati crveni kad je mislim Torres isao sam prema golu,a dao je samo zuti.Zatim kad ste pobjedili 1-0 ono simuliranje Berbatova ni rodjeni otac mu ne bi svirao penal,a zatim i crveni Gerrard-u za start koji nije vidio i opet ponavljam to je onaj sudija koji nije dao De Jong-u crveni na SP kada je kopackom udario Alonsa u pluca i zatim ta pobjeda od 2-1 kada je koliko se sjecam svirao penal nad Valencia-om koji je bio najmanje metar izvan sesnesterca.TEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!
Comment
-
http://www.san.ba/index.php?id=18757
Ove novine su poznate po tome da gluposti pisu ,ali o ovome se vec duze vremena prica po Sarajevu i mislim da je blizu toga da se realizuje.
Ako predje zelim mu sve najbolje,samo ne znam koliko mu je pametno da predje jer je ja mislim 94 ili 95 godiste a dosta ih se pogubi kada mladi odu u veci klub,ali eto vidjet cemo pa valjda i ja docekam jednog Bosanca na AnfielduTEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!
Comment
-
"If a United fan can bring a banner into *Anfield then maybe we should take our five European Cups to Old Trafford next season,"
Ovo je Keni rekao povodom onog transparenta,svaka mu je na mestu kao i obicno,nije mu dzabe nadimak The King.sigpic
Comment
Comment