Sasvim solidan žreb...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC -YNWA
Collapse
X
-
Sto se tice borbe za titulu ove sezone, iskreno mislim da je borba za mesto u top4=borba za titulu. S obzirom da nema tima koji moze sigurno da upisuje bodove protiv timova iz donjeg dela tabele. Verujem da ce Klopp uspeti, do februara da sredi neke stvari, i da cemo biti u stanju da meceve koje bi trebali da dobijemo, meceve koje kontrolisemo, dobijemo bez vecih problema. Generalno od kada je dosao Klopp, nijedan tim nije izgledao bolje od nas, meceve koje smo gubili ili igrali nereseno smo kontrolisali vecim delom meca.
Comment
-
Naravno da ima, prosto fizicki nije moguce da se on svaki trening povredi. Problem je u njegovoj glavi, i to sto ne shvata ozbiljno vezbe istezanja pre i posle treninga, plus sto verovatno ima i strah od povreda i sve to kada se spoji dobijes ovo. Trebalo bi da se vrati oko nove godine, ali nista to ne znaci...
Comment
-
Ma ne gleda mi se fudbal kada cujem vesti u vezi njega. Ne racunamo na njega, u najzescem rasporedu.
Since Suarez left #LFC Sturridge has started just 16 of the Reds’ 81 fixtures. (James Pearce)sigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
-
Ben Smith @BSmith 17h17 hours ago
#LFC were at Red Star Belgrade’s match on Sunday to watch Marko Grujic, the highly-rated Serbia midfielder. Talks underway on £5m dealsigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
-
Originally posted by Freshman View PostSvaka cast RSB izvorima, zaista nisam verovao ni malo da su tacni, ali evo. Zanima me doduse da li je kraj sezone u pitanju, ili vec sad predje u januaru.
Cou ponovo trenira sa ekipom, tako da uskoro očekujemo maestra na terenu...
Ibe je izgleda bolestan i neće igrati sutra...Last edited by z0La; 09-12-15, 13:14.I LOVE HOUSE MUSIC!!
Comment
-
Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
Comment