Pohvalio bih Klajna opasno pojacanje za razliku od Firmina. Covjek nista nije pokazao u PL osim protiv Arsenala, mnogo je mekan izgubljen i jednostavno se ne snalazi. Mislim da je jos jedan u nizu promasaja. Moze da igra kupove i to je to. Tako sam i mislio ljetos kad smo ga doveli, mnogo sam bio sumnjicav i ispostavilo se da je tako, Ajb mnogo konkrentniji, nadam se da ce proraditi do kraja sezone. Benteke... covjek mora da popravi zavsnicu, mora da brze razmislja, kao da mu ne odgovara ovaj tempo koji je danas bio ubitacan. Treba nam jos jedno opasno krilo, preko Ajba je danas sve islo.
Inace odigras jako dobru utakmicu i izgubis jer nema ko da da gol. Bentekea ne ide i nema ko, jer jedan napadac je otisao na reciklazu a drugi Oridji ne zna i nikad nece ni znati. Steta ovo danas je bila dobra prilika da se primaknemo vrhu.
Inace odigras jako dobru utakmicu i izgubis jer nema ko da da gol. Bentekea ne ide i nema ko, jer jedan napadac je otisao na reciklazu a drugi Oridji ne zna i nikad nece ni znati. Steta ovo danas je bila dobra prilika da se primaknemo vrhu.
Comment