Ma kakva LE vise cemo zaraditi sto boljim plasmanom u BPL nego u LE, nek klinci igraju LE i Capital One Cup.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC -YNWA
Collapse
X
-
Originally posted by Scouser View PostMa kakva LE vise cemo zaraditi sto boljim plasmanom u BPL nego u LE, nek klinci igraju LE i Capital One Cup.
Comment
-
Originally posted by SOMI View PostDa ali kroz ligu necemo moci da se dokopamo Lige Sampiona. Mada kad se pogleda LE tesko mozemo i preko nje do Lige Sampiona. Velika greska je bila to sto se dozvolilo da Brendan ostane poslije prosle sezone, sad je vrijeme da se ispasta zbog tih gresaka.
Comment
-
Originally posted by NO1no1 View PostKako je odigrao Staridz protiv Norvica? Gotivim ga, pa me zanima kako se vratio posle povrede.Last edited by Scouser; 21-09-15, 21:45.
Comment
-
Jadno i bedno, nize zaista ne mozemo pasti, ako posle ovoga Rogers ne ode, onda stvarno nema srama nimalo.
Covek se pogubio od pocetka sezone, prvo mu nikad necu oprostiti sto je otpadak iz Sitija stavio za kapitena Liverpoola, bez da je odigrao ijedan mec. Igra ne postoji, covek menja igrace po pozicijama bez ikakve ideje, Can opet stoper, Ibe bek, Moreno igra ove sezone i beka i krilo, pogubio se totalno ne zna se ko sta radi. Da mi ne stvorimo nijednu sansu iz akcije protiv ovih amatera kojima svaka cast na trudu, stidim se.
#ROGERS OUT
nema vise nade da ce se ista promeniti, mora da idesloboda ili ništa
Comment
-
Delim misljenje sa gospodinom, ja sam ovde najvise branio Rodgersa prosle sezone, i verovao sam da ce uspeti da napravi nesto sa klincima, ali realno nemamo mi nijednog ozbiljnog igraca. Nijedan nas igrac ne bi imao mesta u 11 Sitija, Junajteda, Arsenala, pa i Celsija. Realno je da budemo peti, sesti, igracki kadar kojim raspolazemo nije sposoban za vise od toga, ali moze da bude i ispod 10. mesta, ako se ovako nastavi. Pocetkom godine imali smo dobru seriju, ali u najbitnijem mecu smo izgubili i od tog trenutka, BR se izgubio.
Sto se tice Carla, ne verujem da bi on uopste prihvatio posao u ovakvim uslovima. Ali po meni Klopp bi bio mnogo bolje resenje.Last edited by Brian McShtull; 24-09-15, 00:55.
Comment
-
Pominje se MazzarriOriginally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
Comment