Da se ne lazemo 0-0 najrealniji ishod. Rodzers nekada deluje izuzetno iracionalno, stavis Bentekea kao jedinog napadaca a onda stavis dva zadnja vezna kojima je obojici zadatak da seku napade i salju lopte u stranu a ne da pokrenu napad. Imas beka sa jednim od najboljih centarsuteva u ligi i onda mu ne das slobodu da probija nego ga fokusiras na odbranu. Ajba u startnu a decko koliko ume i zna sa loptom toliko nekad nema mozga da digne glavu da pogleda gde su drugi vec samo nabije glavu u zemlju i krece napred. Imas Firmina koji je za dve klase bolji a i jaci fudbaler od Ajba a on sedi na klupi jer kao nije spreman za igru a igrao 77 minuta protiv Helsinkija. I Benteke kao jedini napadac mora mnogo vise da pritiska odbranu i mora neko da mu pridje blize i hrani ga a ne da imas prvog sledeceg fudbalera 5m iza. Kutinjo brat standardno, ovakve golove roka ko od sale. Bice valjda bolje kad se vrati Staridz i upari sa Bentekeom i kad skonta konj da je Lalana izmena a ne prvotimac pored onakvog Firmina, on mora da igra, u tih 20m pokazao vise nego Lalana u 60. Milner najbolji odmah posle Kutinja, lik ne staje, kao navijen..odusevio me.
Odbrana katastrofa. Skrtel sa onim povratnim loptama je kriminalan.
Pobedi se ne gleda u zube, jos kad se uzme u obzir da gostujemo stouku a svi znamo kolko oni seku igru i na koji fazon igraju poslednjih godina. Ja sam prezadovoljan sa ova 3 boda ali ocekujem mnogo bolju igru. Imamo igrace za to sigurno.
Odbrana katastrofa. Skrtel sa onim povratnim loptama je kriminalan.
Pobedi se ne gleda u zube, jos kad se uzme u obzir da gostujemo stouku a svi znamo kolko oni seku igru i na koji fazon igraju poslednjih godina. Ja sam prezadovoljan sa ova 3 boda ali ocekujem mnogo bolju igru. Imamo igrace za to sigurno.
Comment