Pa neverovatno kakav je amater Rodzers, strasno. Eeeej prodas onog kretena za 70 mil i onda pola para sprcas na ovo drvo iz aston vile
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC -YNWA
Collapse
X
-
-
Originally posted by Erik Dekard View PostCek, cek ovo je Alen?
Gomez levo, vrlo interesantno, zeli BR da ga isproba svuda, mada je vec sad vidno, da je mali bas raznovrstan defanzivac.sigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
-
Covek fura beogradski fazon pustis bradu i jebac si Tako i on pustio bradu i misli da je Pirlo!
2 min sam gledao nisam mogao da skapiram ko je Fresh na slici, na kraju otisao na sajt i nasaoOriginally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
Comment
-
Liverpool have reached an agreement with Aston Villa over the payment terms for the £32.5million transfer of Christian Benteke.
Comment
-
Ide 16m, a ostatak ce dobiti u ratama, i to kako sam cuo na duze vreme.
Mislim da je Benteke poslednji deo slagalice i da vise nece niko dolaziti. Ocekivao sam mozda nekog defanzivca, ali nakon onakvih partija Gomeza, i komenatara BR-a, on ce biti sigurno u ekipi.sigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
-
Sjetim se neki dan kako je ovdje bilo ljudi koji su vjerovali da Balotelli moze biti dobar u LFC-u
Ja sam ocekivao da ce biti kriminalan,ali on je cak i dalje od toga otisao...to je jedan od najgorih transfera jer se znalo da ne valja nista onog momenta kad je potpisao
Sreca je pa su nakon "samo" jedne godine Brendan i ljudi i klubu skontali kakava je to ubleha i cirkusant i otjerali ga u neku stvar...sad ide Sampdoria vjerovatnoZeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
Comment