Koliko znam pominje se Abdenur iz Monaka. Nisam ga nesto pratio, tako da ne znam kakav je igrac. Sve zavisi koliko se pukne na Bentekea, ako ostane para mozda budu isli po Kovacica ili nekog drugog...Tako da je vrlo moguce da dodju i dva igraca na tim pozicijima.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC -YNWA
Collapse
X
-
-
Originally posted by PiXarr View PostNista oni nisu bolji od Bentekea, cak je Benteke i bolji. Ali bice mi krivo sto se nije probalo sa Pipitom, a Benteke je izgleda gotova stvar. Cena ce verovatno biti oko 30m funti.
Comment
-
Cim je Jay ovo rekao, ovo ce biti zavrseno kad tad, i drago mi je, jer bar dobijamo ako nista, igraca koji ima odredjen kvalitet, ali i potencijal, uklapa se savrseno u politiku FSG, kada su mladi igraci u pitanju.
Bacca nije bio u toj prici, i zato nisu ni kesirali za njega, dok je Luiz Adriano, barem za mene, neozbiljan igrac za vece klubove.sigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
-
Sada kada restrikcija vise nema za Gradjane, Gary Jacob iz Timesa veruje da ce City dosta pribliziti ponudu onoj ciljanoj ceni od 50m. Samo je pitanje vremena znaci kada ce ici.sigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
Comment