Tacno. Da ti potvrdim
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC -YNWA
Collapse
X
-
Koga mi dovodimoOriginally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
David James: "The key player for #LFC was Daniel Sturridge. He scored more vital goals than Luis Suarez." (1/4)David James: "Most of Suarez’s goals were scored in 2-0 or 3-0 wins when only the first goal mattered." (2/4)David James: "Sturridge scoring in a 1-0 win was more important than Suarez scoring a hat-trick in a 5-0 victory." (3/4)David James: "Having Sturridge injured for so long in the season was more detrimental than losing Suarez." (4/4)sigpic
Comment
-
Po meni je to ok cena za Matea, sviđa mi se kako taj momak igra...., ja sam ga prvi put zapazio kada je Srbija igrala u Zagrebu.
U Interu je igrao promenjivo, ali ja sam par puta potrefio da je baš odigrao baš dobro, a već sam ovde pisao da bi po meni u tandemu sa Čanom to moglo biti ekstra.¡Si Señor!
Comment
-
Originally posted by Casiraghi View PostPricali Akan i ja o ovome davnih dana.
"The key player for #LFC was Daniel Sturridge. He scored more vital goals than Luis Suarez."
"Most of Suarez’s goals were scored in 2-0 or 3-0 wins when only the first goal mattered."
"Sturridge scoring in a 1-0 win was more important than Suarez scoring a hat-trick in a 5-0 victory."
Ne želim da umanjim kvalitete Staridza,gledao sam ga i u Čelziju ali Suarez jeste kompletniji igrač i nek je taj Stu zabio gro važnih golova Suarez je bio taj koji je činio Liverpul boljim ,ja stvarno ne znam dal sam u zadnjih 10 godina video nekog napadača koji je toliko koristan za ekipu u globalu i da ima bolji "link up play" ,jedino Anri u Arsenalu tog kalibra...
Normalno da je odsustvo Staridza problem i to se ne dovodi u pitanje al ja stvarno ne znam šta su ljudi očekivali kad je doveden Baloteli koji mora da ima ili jaku vezu da mu pruži podršku il bar još jednog napadača da bi to dale nekakve rezultate.
Nema opravdanja ovde za Rodzersa"When people get hurt, they learn to hate… when people hurt others, they become hated and racked with guilt. But knowing that pain allows people to be kind. Pain allows people to grow… and how you grow is up to you"
Comment
-
Uopste covek nije rekao da Suarez nije imao uticaj. Vec da je Staridz bio taj koji je davao kljucne golove, i da nam mnogo nedostaje ove sezone. Ti ako si pratio PL poslednjih nekoliko sezona, znao bi da Suarez nijedan derbi nije odigrao na nivou. Sto ne umanjuje njegovu zaslugu za proslu sezonu.
Comment
-
pa da,kad Liverpul primi 50 golova onda je kriv Minjole,kad ne zabija,onda je kriv Baloteli,sad nije problem tolko odsustvo Suareza nego povreda Staridza"When people get hurt, they learn to hate… when people hurt others, they become hated and racked with guilt. But knowing that pain allows people to be kind. Pain allows people to grow… and how you grow is up to you"
Comment
-
Originally posted by somborac View PostPo meni je to ok cena za Matea, sviđa mi se kako taj momak igra...., ja sam ga prvi put zapazio kada je Srbija igrala u Zagrebu.
U Interu je igrao promenjivo, ali ja sam par puta potrefio da je baš odigrao baš dobro, a već sam ovde pisao da bi po meni u tandemu sa Čanom to moglo biti ekstra.
Comment
-
Originally posted by Dule Krtola View PostNe brukaj se druže...Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
Comment